Protestul de la APIA Mureș, în cea de-a treia zi Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1247 Vizualizări

Protestul de la APIA Mureș, în cea de-a treia zi

Angajații Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) Mureș s-au alăturat protestului spontan care se desfășoară în această săptămână în toate centrele APIA din România, a anunțat luni, 11 decembrie, Dan Hulpuș, secretarul Sindicatului Național APIA – Grupa Mureș.

”E vorba de proteste spontane toată săptămâna aceasta, cu întreruperea lucrului două ore/zi și dacă problema egalizării salariilor Centrelor județene cu salariile APIA Central nu se rezolvă, începând din 18 decembrie se va trece la pichetarea Ministerului Agriculturii de către angajații APIA din țară”, a precizat, pentru cotidianul Zi de Zi, Dan Hulpuș.

Marți, 12 decembrie, Dan Hulpuș a declarat următoarele pentru cotidianul Zi de Zi: ”A doua zi de proteste APIA. Deoarece până în momentul de față APIA Centre Județene nu au primit nicio reacție de la angajator referitor la egalizarea salariilor APIA Centre Județene cu salariile APIA Aparat Central, în consecință și la APIA Mureș vor continua protestele prin întreruperea lucrului timp de două ore/zi.”

Conform secretarului Sindicatului Național APIA – Grupa Mureș, protestul a continuat și miercuri, 13 decembrie.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE