Trupa Masterpiece, concert metal în Târgu Mureș Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 234 Vizualizări

Trupa Masterpiece, concert metal în Târgu Mureș

În data de 9 decembrie, începând cu ora 20.30, trupa Masterpiece a concertat pe scena din incinta Jazz & Blues Club Târgu Mureș. Trupa Masterpiece este prima formație tribut Metallica din România, înființată în 2009 de Vincze Szabi, vocalist și chitarist. Formația este alcătuită din membri cu o vastă experiență muzicală, fiecare cântând și în diferite trupe consacrate din țară. Încă de la început s-a bucurat de succese obținute în concerte și festivaluri atât în Romania cât și în străinătate, datorită unor show-uri de înalt nivel profesional.

“Trupa Metallica este un clasic al genului de muzica metal, iar ideea de formație tribut mi se pare genială. Nu mulți dintre noi avem posibilitatea să vedem formații de nivelul celor din Metallica și trupele precum Masterpiece ne ajută să avem posibilitatea de a ne bucura de piesele celor de la Metallica live fără a merge foarte departe și fără a cheltui foarte mulți bani”, a declarat Andrei Șulari, spectator.

Se dă din cap, se face mosh-pit, cum se face la un concert metal, genul acestea de tradiții au fost bineînțeles prezente și la concertul Masterpiece.

“Mă bucur din suflet că am ocazia să trăiesc concerte live de metal, da am spus să trăiesc, pentru că la genul acesta de concerte nu mergi doar așa, concertele metal le trăiești până în ultimul oscior din corp. Din păcate publicul de metal scade la noi în oraș și este dezamăgitor că genul acesta de muzică atât de plină de energie și emoție să moară. Dar trist spun că la noi în oraș nu mai ai unde asculta muzică de genul și este păcat ca întru-un oraș ca Târgu Mureș să nu existe măcar un local unde tineretul “metalist” să aibe unde să se desfășoare”, a declarat Silviu Bugnar, spectator.

Publicul, de la copii de mână cu părinții până la tineret și oamenii trecuți de a doua tinerețe au cântat cot la cot cu trupa, mai ales că cei din formație au avut și o surpriză, mai degrabă un invitat surpriză, Mirunata (backing vocal în formația Dirty Shirt).

“A fost o surpriză să o vedem pe Mirunata pe scenă, de obicei suntem obișnuiți să o vedem cu altcineva alături pe scenă dar a fost extraordinar. Având în vedere faptul că și formația Metallica mai are piese unde folosesc voci feminine, chiar a fost o prezență plăcută aici”, a declarat Edi Bordaș, spectator.

Adrian MURARIU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE