O elevă internată la Târgu Mureș, în stare critică, după prăbușirea internatului de la Odorheiu Secuiesc Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2182 Vizualizări

O elevă internată la Târgu Mureș, în stare critică, după prăbușirea internatului de la Odorheiu Secuiesc

Unul dintre cei patru elevi prinși sub dărămăturile internatului liceului „Tamasi Aron”, al cărui perete s-a prăbușit luni, o adolescentă în vârstă de 17 ani, a fost transportată de urgență la la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureș și se află în stare critică. Medicii care se ocupă de fată spun că sunt foarte rezervați în privința unui diagnostic, adolescenta zbătându-se și acum între viață și moarte, a declarat marți, 19 decembrie, purtătorul de cuvânt al unității medicale, Mariana Negoiță, precizează Agerpres.

Pacienta în vârstă de 17 ani este internată în secţia clinica ATI copii a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş, este în stare critică, este intubată, setată, instabilă hemodinamic. În acest moment, medicii sunt foarte rezervaţi în privinţa unui prognostic. Este singurul pacient dus la Târgu Mureş în urma evenimentului de la Odorheiu Secuiesc”, precizează sursa citată.

Luni, un perete al internatului Liceului „Tamasi Aron” din Odorheiu Secuiesc s-a prăbuşit, sub dărâmături fiind prinşi patru elevi cu vârste cuprinse între 15 şi 17 ani. Un băiat de 17 ani și-a pierdut viața, iar ceilalţi trei au ajuns la spital.

(L.P.)

Sursa foto: Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE