Polițiștii mureșeni împart „bucurie pe ulițe”, în prag de sărbătoare, celor mai puțini norocoși   Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 891 Vizualizări

Polițiștii mureșeni împart „bucurie pe ulițe”, în prag de sărbătoare, celor mai puțini norocoși  

Polițiștii mureșeni, alături de reprezentanții Arhiepiscopiei Ortodoxe Române a Alba Iuliei, au împărțit cadouri mai multor familii încercate de soartă, începând cu sătpămâna trecută. Astfel, în perioada 14 – 22 decembrie, ofițerii mureșeni s-au mobilizat și au pregătit aproximativ 45 de cadouri ce au fost dăruite copiilor care provin din familii modeste ale județului Mureș.

Cele peste 40 de cadouri pregătite cu drag de polițiști au fost oferite copiilor și adolescenților care provin din familii cu probleme financiare. De la haine, la jucării, rechizite și dulciuri, cei mici s-au bucurat de darurile aduse de „moșii” și crăciunițele în uniformă.

De asemenea, reprezentanții Bisericii s-au asigurat că printre cadouri se regăsesc alimente suficiente pentru mesele de sărbători, dând astfel o mână de ajutor și părinților sau aparținătorilor legali ai celor mici. Pachetele au ajuns la mai multe familii nevoiașe în localitățile Glodeni, Gornești, Periș, Petelea, Băgaciu, Gănești, Nazna, Râciu, Ernei, Sânger și Seleuș, transmite IPJ Mureș.

(L.P.)

Sursa foto: IPJ Mureș

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE