Atacant cumpărat de Manchester United cu 75 de milioane de euro Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 322 Vizualizări

Atacant cumpărat de Manchester United cu 75 de milioane de euro

Atacantul central al lui Manchester United a fost achiziționat de la Atalanta contra sumei de 75 de milioane de euro, reprezentând una dintre cele mai semnificative tranzacții ale verii curente.

Potrivit Digi Sport, Rasmus Hojlund, care este printre cei mai puțin performanți atacanți ai echipei Manchester United din ultimul deceniu, nu a reușit să îndeplinească așteptările fanilor „Diavolilor Roșii”, care îl anticipau drept „noul Haaland”. Cu toate acestea, performanțele sale până acum au fost departe de a satisface așteptările. În cele 24 de partide disputate în toate competițiile, atacantul danez a reușit să înscrie doar o dată în Premier League, în meciul cu Aston Villa, scor 3-2, și de cinci ori în faza grupelor UEFA Champions League.

Potrivit The Sun, Hojlund ocupă locul doi în topul celor mai slabi atacanți ai echipei de pe Old Trafford din ultimii 10 ani, fiind devansat doar de Wout Weghorst (31 de ani), care a reușit să marcheze doar de cinci ori în primele 24 de partide. În calitate de titular în meciul din Cupa Angliei împotriva lui Wigan, Rasmus Hojlund a ratat oportunități notabile, momente care l-au infuriat pe legendarul Roy Keane (52 de ani), fostul fotbalist al lui Manchester United.

Cota de piață a lui Hojlund este evaluată la 75 de milioane de euro conform Transfermarkt, iar în actualul sezon a evoluat în 24 de partide pentru Manchester United, obținând un salariu săptămânal de 100.000 de euro pe Old Trafford. Antrenorul Erik ten Hag și-a schimbat discursul după meciul cu Wigan, menționând că echipa sa se luptă și pentru titlul din Anglia, dar recunoscând totodată că este prematur să vorbească despre câștigarea trofeului.

Potrivit aceleiași surse, următoarea provocare a „Diavolilor Roșii” în Cupă este împotriva echipei Eastleigh din Liga 5 sau Newport din Liga 4, meciul urmând să fie reprogramat pe 16 ianuarie, după ce cele două echipe au încheiat la egalitate prima confruntare. Erik ten Hag a subliniat că este prea devreme să se gândească la câștigarea FA Cup și că echipa trebuie să se concentreze pe fiecare meci, în special pe cel cu Tottenham.

(D.C.)

Sursa foto: Digi Sport

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE