Vasile Dub, lansare de carte la Palatul Culturii Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 164 Vizualizări

Vasile Dub, lansare de carte la Palatul Culturii

Lansarea volumul de proză scurtă, „Vino cu mine la Ritz”, de Vasile Dub, va avea loc vineri, 19 ianuarie, de la ora 12:00, în Sala Mică a Palatului Culturii din Târgu Mureș. Alături de autor, despre carte, vor vorbi Al. Cistelecan, critic literar, și Sebestyén Mihály, traducător.

„Vino cu mine la Ritz” a apărut la editura Hasefer a Federației Comunităților Evreiești din Romania (FCER), fiind versiunea originală în limba romană a cărții „Majdnem csodák”. Pentru cei foarte tineri, Ritz a fost un strand foarte pitoresc pe cursul vechi al Mureșului, cu o atmosferă specifică. Cine va avea curiozitatea să citescă culegerea de proze scurte a volumului, scrisă, în intenția autorului, cu umorul care-și are originea în caricatura pe care autorul o practică de peste patruzeci de ani, poate (re)găsi pagini din istoria recentă a Târgu Mureșului, dar și trimiteri spre teme foarte actuale.

Vasile Dub este caricaturist și scriitor, fiind cunoscut publicului mureșean îndeosebi în calitate de reprezentant al Comunității Evreiești din Târgu Mureș. (V.C.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE