Mureșeanca Roxana Nemeș, concurentă la Survivor All Stars Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2066 Vizualizări

Mureșeanca Roxana Nemeș, concurentă la Survivor All Stars

Mureșeanca Roxana Nemeș s-a întors la competiția sportivă Survivor Romania All Stars după ce a mai participat și în 2021.

Vedeta face parte din echipa Faimoșilor si este pregătită să le demonstreze celor de acasă că este o adevărată învingătoare.

În cadrul unui interviu acordat pentru viva.ro, Roxana a declarat că are o legătură specială cu Dominicana și simte că este mai pregătită acum.

„Jungla mă cheamă, din nou, la ea. Am o relație deosebită cu Dominicana. Nu înțeleg nici eu, dar e a cincea oară când plec pe plaja din Dominicană. De data aceasta știu ce mă așteaptă…cred. Voi pleca la fel de focusată ca acum trei ani. Sincer, am spus că a fost o dată în viață această experiență, dar se pare că o voi trăi de două ori în viață! Deci, la cum mă știu, odată ce am acceptat voi lupta cum știu eu mai bine și mă voi bucura de experiență. Pentru că a fost și este pe sufletul meu”, a declarat vedeta.

Cu foarte puțin timp înainte de a pleca spre competiția din Dominicană, Roxana a dat câteva răspunsuri pentru reporterii Pro TV: „Pentru că am iubit experiența Survivor, am iubit-o din toate punctele de vedere. Foarte grea, de altfel. Ca experiență, m-a readus la mine. Mi-a dat un sentiment foarte fain pe care, acasă, cu telefon, cu stres, n-ai cum să ți-l iei. Nu știu dacă poți să te pregătești psihic înainte. Cred că psihic e exact cât poate fiecare. Acolo, îți dai seama de cât poți psihic”.

Diana CĂRBUREAN

Sursa foto: protv.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE