Prof. univ. dr. Horațiu Suciu, reconfirmat la președenția Senatului UMFST Învățămînt
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 567 Vizualizări

Prof. univ. dr. Horațiu Suciu, reconfirmat la președenția Senatului UMFST

Deputatul social-democrat de Mureș Corneliu Florin Buicu l-a felicitat în cursul zilei de astăzi pe fostul și totodată noul președinte al Senatului „Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș (UMFST), prof. univ. dr. Horațiu Suciu.

„Felicitari domnului  prof. univ. dr. Horațiu Suciu pentru realegerea în funcția de președinte al Senatului UMFST  „George Emil Palade” din Târgu Mureș!”, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook de către vicepreședintele Comisiei pentru sănătate și familie din Camera Deputaților.

”E pluribus unum!”

La rândul său, prof. univ. dr. Horațiu Suciu a transmis mulțumiri colegilor care l-au reconfirmat la pentru un nou mandat în fruntea Senatului UMFST.

„Astăzi am fost reales în funcția de Președinte al Senatului Universității de Medicină, Farmacie Științe și Tehnologie “George Emil Palade” din Târgu Mureș. Le sunt recunoscător colegilor mei din Senatul Universității și întregului corp academic din Târgu Mureș, a căror încredere mă onorează și mă face mândru că pot reprezenta de la acest nivel una dintre cele mai importante instituții de învățământ din România. Mandatul pe care îl încep astăzi va fi axat pe direcția confirmării statutului UMFST “George Emil Palade” din Târgu Mureș, ca principal pilon de dezvoltare al a acestei zone binecuvântate a României. În proximitatea uneia dintre zilele-bornă ale românilor, cea în care s-a născut Eminescu, m-am gândit astăzi, parafrazându-ne Poetul, că “istoria omenirii este desfăşurarea cugetării lui Dumnezeu. Nu se mişcă un fir de păr din capul nostru fără ştirea lui Dumnezeu.”E pluribus unum!”, a fost mesajul transmis de prof. univ. dr. Horațiu Suciu, președintele Senatului UMFST  „George Emil Palade” din Târgu Mureș!

În cursul zilei de azi a avut loc alegerea prin vot universal, direct, secret și egal a președintelui Senatului, în persoana prof. univ. dr. Horațiu Suciu. Senatul UMFST G.E. Palade din Târgu Mureș îi mai cuprinde pe prof. univ. dr. Szilágyi Tibor și conf. univ. dr. Daniela-Cristina Valea, reconfirmați  în funcția de vicepreședinți.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE