Futsal: A doua victorie consecutivă în Liga I Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 74 Vizualizări

Futsal: A doua victorie consecutivă în Liga I

Tânără echipă de futsal din cadrul CSM Târgu Mureș a adus adoua victorie în Liga I. Formația mureșeană condusă de antrenorul coordonator Cosmin Gherman a învins luni, 23 ianuarie, echipa din Deva pe terenul propriu al adversarilor.

Potrivit CSM Târgu Mureș, scorul a fost următorul:

West Deva – CSM Târgu Mureş: 1-5 (0-1)

Marcatorii echipei din cadrul acestui meci au fost Cherteș Patrick 3x, Nagy Norbert și Paliştan Robert.

În timpul confruntării de la Deva, antrenorii noștri au utilizat întregul lot aflat în deplasare și au reușit să deschidă scorul în minutul 16 al meciului. Apărarea a funcționat eficient, iar al doilea gol a fost înscris imediat după reluare, de către același Cherteș, care și-a completat hat-trick-ul în minutul 35.

La doar un minut distanță, băieții au adăugat și al patrulea gol pe tabelă prin Nagy Norbert, în timp ce echipa gazdă, Deva, a reușit să înscrie golul de onoare cu doar două minute înainte de final. Cu toate acestea, răspunsul a venit imediat prin Paliștan Robert.

Cosmin Gherman, antrenorul echipei de futsal a declarat pentru CSM Târgu Mureș că echipa a susținut o performanță remarcabilă în meciul recent, consolidând astfel calitatea jocului în confruntarea anterioară cu Buzău.

„Suntem pe drumul cel bun şi aşteptăm miercuri cea de-a treia victorie cu Șimand. Avem nevoie ca de aer de suportul fanilor noştri, şi sper ca după două victorii consecutive să vină cât mai multă lume în Sala Sporturilor să ne susţină în demersul nostru. Felicitări băieţilor”, a declarat acesta.

Diana CĂRBUREAN

Sursa foto: Facebook/ CSM Târgu Mureș

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE