Repoziționare în clasament după al treilea meci de futsal Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 114 Vizualizări

Repoziționare în clasament după al treilea meci de futsal

Echipa de futsal din cadrul CSM Târgu Mureș a obținut a treia victorie consecutivă în 2024. Sub îndrumarea coordonatorului Cosmin Gherman, băieții noștri au învins clar echipa Șoimii Șimand.

În etapa a 15-a a Ligii 1 de futsal, CSM Târgu Mureș a învins Șoimii Șimand cu scorul de 10-3 (7-1). Marcatorii echipei noastre au fost Patrick Cherteș cu 3 goluri, Ion Al-Ioani cu 2 goluri, Cristian Nicola, Attila Ördögh, Raul Pogăcean, Norbert Barbócz și Zsolt Butiurcă.

Potrivit CSM Târgu Mureș, partida a început în forță, cu golul lui Cherteș după primul schimb de linie. În următoarele patru minute, tânărul jucător a reușit un dublu, iar apoi Nicola a înscris și el după două minute. Ördögh și Al-Ioani au contribuit cu încă două goluri în următoarele 5 minute, stabilind un avantaj de 5-0.

Scor restabilit în ultimele minute

Cu un hat-trick al lui Cherteș în penultimul minut al primei reprize, oaspeții au redus din diferență după un contraatac, dar Pogăcean a restabilit diferența în ultimul minut.

Antrenorul echipei noastre a oferit șansa tuturor jucătorilor, iar în poartă, Laurențiu Săbăduș l-a înlocuit pe Mihai Tătar. Totuși, Barbócz a mărit diferența la mijlocul reprizei secunde.

Potrivit aceleiași surse, oaspeții au reușit să profite de câteva greșeli în apărare și au marcat două goluri consecutive. Ultimul a venit după ce Săbăduș a apărat o lovitură de pedeapsă de la 10 metri, dar mingea a revenit la executantul Haioș, care nu a ratat.

În ultimele minute, jucătorii noștri s-au concentrat mai bine, profitând de oboseala oaspeților, și au marcat încă de două ori prin Al-Ioani și Zsolt Butiurcă.

Pe locul 8 în clasament

„Cu noile achiziții știam că vor prinde și băieții cei tineri încredere. Nu am meritat să pierdem atâtea meciuri în sezonul trecut. Am muncit și până la urmă a intrat și filosofia mea. După 6 luni era normal. Nu este ușor să faci niște copii profesioniști. Sunt mulțumit de tot acest parcurs, dar vreau să vă spun că nu ne oprim aici. Ne-am îndeplinit un obiectiv. Am urcat astăzi pe locul 8 și nu mai suntem pe ultimul loc, dar trebuie să mai adunăm puncte. Vreau să ne calificăm în Final Four și avem șansa aceasta. Avem stabilitate în acest moment, suntem tineri și cred că deja trebuie să ne gândim și la obiective. Dacă reușim să ne calificăm în Final Four, jucăm acasă cu Mărășeștiul. Este primul obiectiv în momentul de față, iar în ultimele 4 etape rămase din canpionat vreau să aducem minim 4 puncte”, a declarat antrenorul Cosmin Gherman.

Sportivul Patrick Cherteș a reuși un hat-trick în cadrul acestui meci, fiind încrezător și optimist până la final.

„Mă bucur că am reușit să dau trei goluri în ultimele meciuri și sper ca pe viitor să continuăm la fel. A fost greu, am pornit cu șansa a doua, dar până la urmă am reușit să luptăm până la final si să îi învingem. Avem Cupa României la Buzău și sperăm că o să ne calificăm mai departe. Din primele săptămâni din ianuarie, de când am început antrenamentele, am venit toți cu un moral bun, dornici să câștigăm”, a declarat acesta.

Diana CĂRBUREAN

Sursa foto: Facebook/ CSM Târgu Mureș

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE