Și totuși…se citește. Tot mai multe cărți la Biblioteca din Cetate Cultură
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 270 Vizualizări

Și totuși…se citește. Tot mai multe cărți la Biblioteca din Cetate

Împrumută! Citește! Returnează! Donează o carte! este sloganul bibliotecii în aer liber. Sistemul funcționează bine, cărțile sunt citite și rafturile sunt tot mai pline cu alte cărți aduse de locuitori. Biblioteca se află la arcada zidului de lângă Bastionul Măcelarilor – Cetatea Medievală, înființată la inițiativa 3gHUB.

Am văzut aici o gamă variată de romane, cărți cu poezii, de bucate, de călătorie, de povești, chiar și manuale școlare ediții mai vechi.

Înființată în cea de-a treia generație de companii independente din România, 3g HUB (cunoscut în trecut ca Teatru 3G), produce din toamna anului 2015, evenimente culturale pe teme de actualitate pentru societatea noastră, vorbind sincer și direct, prin intermediul artei, despre acele lucruri care nu ne lasă să mergem mai departe. Evoluția firească a lucrurilor i-a adus în punctul în care au transcedentat ideea de companie de teatru independentă devenind un hub cultural menit să unească mai multe forme artistice și evenimente culturale, subliniind interdisciplinitatea și libera exprimare artistică.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE