Valorile echipei care construiește Spitalul Oncologic Medex din Târgu Mureș Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1639 Vizualizări

Valorile echipei care construiește Spitalul Oncologic Medex din Târgu Mureș

Reprezentanții Spitalului Oncologic Medex din Târgu Mureș au prezentat duminică, 28 ianuarie, pe pagina de Facebook proprie, setul de valori care se află la baza investiției de la limita teritorială a unităților administrativ-teritoriale Sângeorgiu de Mureș și Târgu Mureș.

Redăm, în rândurile de mai jos, mesajul pe care Reinhard Suciu, marketing manager al Spitalului Oncologic Medex din Târgu Mureș, l-a adresat celor interesați de proiect:

”Azi dorim să îți facem cunoștință cu VALORILE care ne definesc și pe care ne propunem și dorim să le respectăm pe toate planurile activității noastre.

De asemenea, toți angajații noștri – personal medical și nemedical – vor trebui să fie de acord cu acestea și să le respecte până la cele mai mici detalii.

În primul rând, dorim ca tot ce facem să tindă spre EXCELENȚĂ. Nu vrem să ne mulțumim cu puțin și nici cu un nivel mediocru al activității.

COMPASIUNEA pentru fiecare pacient în parte este esențială. Așa cum Dumnezeu privește cu îndurare la fiecare om care are nevoie de ajutor, dorim să fim și noi gata să dăm o mână de ajutor oricui ne trece pragul.

CREDINȚA este esențială în fiecare domeniu al vieții unui om. Suntem conștienți că aici, la Spitalul Oncologic Medex din Târgu Mureș, aceasta este de nelipsit. Atât pentru medici, cât și pentru pacienți.

Fără ACCESIBILITATE facilă la orice fel de tratament sau terapie ORICUI, indiferent de etnie, stare socială, religie sau orice alt criteriu, nu se poate realiza un act medical autentic.

INTEGRITATEA va fi unul dintre principiile creștine de bază de care orice angajat va da dovadă.

UNITATEA dintre cei care lucrează spre beneficiul pacienților noștri va fi un element prezent în abordarea interdisciplinară pe care o vom practica.

Pe lângă tratamentele și terapiile care vor fi imperios necesare în abordarea și tratarea cancerului, promovăm un stil de viață echilibrat, sănătos, armonios, care vizează toate elementele componente ale ființei umane: fizic, psihic și spiritual.”

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE