UMFST, formare Erasmus+ pentru personal administrativ Invatamant
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 86 Vizualizări

UMFST, formare Erasmus+ pentru personal administrativ

Biroul Erasmus+ al Departamentului de Relaţii Internaționale, UMFST G.E. Palade Târgu Mureș, organizează concurs de selecție pentru mobilităţi de formare Erasmus+ pentru personal administrativ, potrivit unui anunț făcut de reprezentanți ai Universității.

Aceste mobilități se adresează personalului didactic și nedidactic și pot fi efectuate până la data de 31 iulie 2024. Mobilitatea presupune un stagiu de formare cu o durată de 5 zile.

Mobilitatea se poate efectua la una dintre instituțiile cu care Universitatea noastră are încheiat un acord bilateral în programul Erasmus+ și în care sunt prevăzute mobilități de tip Staff Teaching Assignment (STT), dar și în diferite tipuri de organizații și evenimente eligibile (orice instituție din domeniul educației/cercetării sau orice organizație/instituție care este activă pe piața muncii din Uniunea Europeană, evenimente tip „staff week” etc.)

Pentru identificarea evenimentelor și tipurilor de formări adecvate pentru mobilitățile STT, puteți consulta platforma http://staffmobility.eu.

Înscrierile se pot face până miercuri, 7 februarie 2024.

Informații suplimentare privind criteriile de selecție se regăsesc aici:  https://shorturl.at/pBFHR.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE