Spectacol al contrastelor oferit de pianistul Andrei Irimia Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 114 Vizualizări

Spectacol al contrastelor oferit de pianistul Andrei Irimia

Îndrăgitul pianist și compozitor Andrei Irimia ajunge în premieră la Târgu Mureș, într-un turneu ce depășește reperele naționale, intitulat „Lights and Shadows”, care va comprima într-o suită armonioasă, elemente din minimalism și din orizontul muzicii clasice.

După cum exprimmă însuși titlul turneului, ales cu precizie, concertul se va fundamenta pe ideea de antagonism, lumina și întunericul se armonizează cu muzica spre a oferi auditoriului un spectacol senzorial complet și unicat. „Lights and Shadows nu este doar un turneu muzical, ci o călătorie către echilibrul subtil dintre lumina și întunericul din fiecare dintre noi, o explorare a contrastelor care definește frumusețea inexprimabilă a muzicii”, sunt cuvintele artistului.  Elementul inovator, care vine în ajutorul spectacolului vizual este încorporarea unui sistem special de lumini pentru scenă, sincronizate pentru fiecare melodie, ceea conferă un decor hipnotic și fascinant.

Evenimentul va avea loc în data de 23 martie, începând cu ora 19:00, la sediul Filarmonicii de Stat Târgu Mureș, localizată pe strada George Enescu, nr. 2, din Municipiul Târgu Mureș. La acest concert extraordinar, Andrei Irimia va fi acompaniat de violonistul Răzvan Păun și de violoncelistul Thibault Solorzano.

Biletele se pot achiziționa de pe https://eventbook.ro/ .

M.R.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE