Mureș Senior Village: Primul complex rezidenţial de case destinate seniorilor, din România Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1326 Vizualizări

Mureș Senior Village: Primul complex rezidenţial de case destinate seniorilor, din România

În imediata vecinătatea a rezidenței pentru seniori de la Valea Izvoarelor, s-a construit primul ansamblu rezidențial de case destinate seniorilor, din România, unde rezidenții pot opta pentru servicii de îngrijire și asistență medicală chiar la ei acasă. Inaugurarea va avea loc în luna iunie a acestui an. Dezvoltatorul imobiliar al proiectului este Valea Izvoarelor Senior Living, companie lider în soluții de viață destinate seniorilor, cu sediul în Târgu Mureș.

Comunitățile pentru seniori și ansamblurile rezidențiale destinate acestora au luat deja amploare în întreaga lume. Soluțiile ample, care abordează viețile seniorilor holistic, la nivel de societate și comunitate, au un impact pozitiv semnificativ asupra sănătății și stării lor de bine, fapt susținut viguros de numeroase studii realizate de-a lungul timpului.

În România, conform Institutului Național de Statistică, numărul seniorilor continuă să crească de la un an la altul, motiv pentru care și soluțiile de viață destinate acestora ar trebui să se înmulțească, să fie mai diversificate. Astfel, seniorii pot lua decizii adecvate, timpuriu și se pot bucura cu adevărat de această etapă a vieții.

Mureș Senior Village: o alegere inspirată pentru o bătrânețe frumoasă

Bătrânețea poate fi frumoasă și în România! Iar asta demonstrează, zi de zi, Valea Izvoarelor Senior Living. Compania deține și operează o rezidență pentru seniori funcțională de peste 9 ani, în județul Mureș, la Valea Izvoarelor și a deschis porțile primului complex de apartamente pentru seniori din România, la sfârșitul anului 2023, în județul Cluj.

Anul acesta, compania mai face un mare pas în față în ceea ce privește dezvoltarea domeniului senior living din țară și inaugurează primul ansamblu rezidențial de case destinate persoanelor 55+, din România.

Confort, îngrijire și siguranță, ACASĂ – acesta este principiul după care a fost gândit Mureș Senior Village. Aici, seniorii devin proprietarii locuințelor și pot beneficia, la cerere, de servicii de îngrijire, menaj și asistență medicală. Acest lucru le permite să rămână independenți și să se bucure, în același timp, de suportul echipei de îngrijire și asistență medicală din cadrul complexului.

Astfel, lipsa grijilor cotidiene, siguranța îngrijirii de specialitate și sentimentul de apartenență creează cadrul ideal în care fiecare senior să își poată trăi viața frumos, inspirând generațiile viitoare.

Locuințe proiectate cu gândul la seniori

Mureș Senior Village este situat în satul Valea Izvoarelor, comuna Sînpaul, la doar 14 km de Târgu Mureș și 6 km de Aeroportul Internațional Transilvania. Ansamblul rezidențial este construit chiar în vecinătatea primei rezidențe pentru seniori marca Valea Izvoarelor Senior Living și se întinde pe un teren de 5000 mp. Investiția totală va ajunge la aproximativ 1,5 milioane euro.

În cadrul Mureș Senior Village sunt disponibile spre vânzare 6 duplexuri cu 12 vile, o parte dintre aceste locuințe fiind deja achiziționate încă din stadiul incipient al proiectului.

Casele au fost gândite și proiectate minuțios pentru a crea un mediu cald, optim și atrăgător, care să îndeplinească toate nevoile actuale și viitoare ale rezidenților proprietari – de la spațiul necesar unei vieți confortabile până la lipsa pragurilor. Pentru siguranța seniorilor, fiecare vilă este dotată cu sistem de apelare de urgență personal de serviciu 24/7.

Suprafața unei locuințe este de 105 mp, iar fiecare vilă este prevăzută cu o curte de 200 mp. De asemenea, ansamblul rezidențial dispune și de spații exterioare de socializare precum: parc amenajat, zonă de barbecue, pergole pentru relaxare și alei. Astfel, rezidenții sunt încurajați să petreacă timp în natură, să adopte un stil de viață activ și să se conecteze unii cu ceilalți.

Mai multe detalii despre Mureș Senior Village sunt disponibile pe valeaizvoarelor.com sau la telefon: 0722-224.589 – Claudiu Aiftimiei, Director Imobiliare.

(Advertorial)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE