AJOFM Mureș: Bursa Generală a Locurilor de Muncă, organizată în luna mai Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 623 Vizualizări

AJOFM Mureș: Bursa Generală a Locurilor de Muncă, organizată în luna mai

Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Mureș, anunţă desfăşurarea Bursei Generale a Locurilor de Muncă, la nivel județului Mureș, în data de 17 mai 2024, începând cu ora 9,00,  în mai multe locații din județul Mureș. Evenimentul se va desfăşura la nivelul județului Mureș și se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional.

  • Târgu Mureş – Sala Polivalentă, Aleea Parcul Sportivilor, nr. 1;
  • Reghin – sediul punctului de lucru, str. Republicii, nr. 14;
  • Târnăveni – sediul punctului de lucru, str. Republicii, nr. 30, et.III;
  • Sighișoara – sediul punctului de lucru, str. Dumbravei, nr. 2;
  • Luduș – sediul punctului de lucru, str. Republicii, nr. 43;
  • Sovata – sediul punctului de lucru, str. Trandafirilor, nr. 25.

Obiectivul principal al Bursei Generale a Locurilor de Muncă îl reprezintă creșterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, oferind posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitant. Angajatorii interesaţi în selecţionarea forţei de muncă sunt invitaţi să participe la bursă pentru a cunoaşte direct oferta de forţă de muncă, de a recruta şi selecta personal în vederea ocupării locurilor de muncă vacante.

Agenţii economici care dispun de locuri de muncă vacante își pot anunţa intenţia de participare prin depunerea Situației locurilor de muncă vacante (Anexa nr.1 la Normele metodologice de aplicare a Legii nr. 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă, cu modificările și completările ulterioare), cu mențiunea “pentru bursă” la sediile Agenţiilor Locale şi Punctelor de lucru: Tg. Mureş, str. Iuliu Maniu, nr.2, tel: 0265/269247, int.102;  Reghin, str. Republicii, nr. 14, tel: 0265/511948; Târnăveni, str. Republicii, nr. 30 et. III, tel: 0265/444686;  Sighișoara, str. Dumbravei, nr. 2, tel: 0265/771963;  Luduș, str. Republicii, nr. 43, tel: 0265/411934; Sovata, str. Trandafirilor, nr. 25, tel: 0265/577413, sau prin poşta electronică la adresa ajofm.ms@anofm.gov.ro, cu specificarea localităţii în care se doreşte participarea la bursă”, transmit reprezentanții AJOFM Mureș.

Participarea la acest eveniment este gratuită.

(L.P.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

RecomandariCiteste Zi de Zi Online


 

 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE