Pachete cu produse de igienă personală pentru mai mulți elevi târgumureșeni Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 391 Vizualizări

Pachete cu produse de igienă personală pentru mai mulți elevi târgumureșeni

Peste 1000 de elevi din municipiul Târgu Mureș au primit, în perioada 22 ianuarie – 1 februarie 2024, pachete cu diverse produse de igienă personală din partea Primăriei municipiului Târgu Mureș. Conducerea orașului a organizat, prin aceste pachețele, o campanie de promovare a igienei personale printre preșcolari și elevi de școală primară și gimnazială.

În perioada 22.01.2024 – 01.02.2024, Primăria Municipiului Târgu Mureș a organizat o campanie de promovare a igienei personale și orale, în cadrul căreia medicii noștri stomatologi le-au arătat copiilor folosirea corectă a periuței și pastei de dinți, dar și importanța igienei orale”, au transmis reprezentanții administrației locale printr-o postare pe pagina de Facebook a primăriei municipiului.

Cei mici au primit diverse produse de igienă personală și orală, printre care gel de duș, șampon, periuță și pastă de dinți, ață dentară, apă de gură, săpun lichid de mâini, șervețele umede dezinfectante și sticluțe portabile de dezinfectant. Cei mici s-au bucurat de fiecare produs primit, ba mai mult, și-au dat cuvântul că vor fi mai chibzuiți când vine vorba despre igiena orală, acum că au toate cele necesare pentru o toaletă completă.

(L.P.)

Surse foto: Facebook – Primăria Târgu Mureș

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE