Cosmin Pop, mesaj către consilierii locali din Târgu Mureș: ”Ajunge, livrați doar sărăcie și tristețe!” Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2305 Vizualizări

Cosmin Pop, mesaj către consilierii locali din Târgu Mureș: ”Ajunge, livrați doar sărăcie și tristețe!”

Omul de afaceri Cosmin Pop, care și-a anunțat intenția de a candida în acest an pentru funcția de primar al municipiului Târgu Mureș, a scris vineri, 9 februarie, pe pagina sa de Facebook, un text intitulat ”Mâini nepricepute, ridicate aiurea.”

Proprietarul imobilului cunoscut și sub denumirea de ”Cocoșul de Aur” a criticat în termeni duri proiectul de hotărâre pentru adoptarea bugetului municipiului pe anul 2024 care a fost aprobat joi, 8 februarie, de Consiliul Local Târgu Mureș, pe care l-a catalogat drept ”maculatură”. Totodată, Cosmin Pop, care cochetează cu ideea de a deveni noul primar al municipiului Târgu Mureș a fost necruțător și cu aleșii locali care au votat bugetul, despre care a scris că sunt o ”mașină de vot, lipsită de exigență, dacă nu și coruptă.”

Nu în ultimul rând, ședința Consiliului Local Municipal Târgu Mureș de joi, 7 februarie, a fost comparată de Cosmin Pop cu ”o farsă politică.”

”Mâini nepricepute, ridicate aiurea”

Pentru acuratețea informației, redăm, în rândurile de mai jos, conținutul integral al textului:

”Propunerea actuală de buget local pare mai mult o formalitate, ca o lucrare de control obligatorie a unui elev corigent, decât o strategie bine gândită pentru dezvoltarea comunității.

Izvorâtă din experiența de manager la indexat tablouri, a lui Soos și a prețioșilor săi consilieri, maculatura a fost trecută cu brio de mașina de vot, lipsită de exigență, dacă nu și coruptă.

Nu denotă doar o lipsă de preocupare pentru investițiile majore, ci și o teamă față de proiectele vizionare care ar putea salva orașul nostru. Este dezamăgitor să observăm o gândire care nu este doar lipsită de curaj, dar și de coerență, nereușind să se alinieze la așteptările și nevoile cetățenilor.

Este esențial să regândim prioritățile bugetare; ele astăzi nu reflectă nevoile comunității noastre.

Se pare că și reprezentanții din CL ai PNL-ui au ales să joace teatru înaintea alegerilor, lăsând frații din UDMR să se ”fălească” singuri, sub lumina reflectoarelor. Este ca și cum ar spune: ”Scuză-mă, dar cred că asta este stația ta. Noi coborâm la următoarea, unde este mai curat’”.

Am asistat la o adevărată farsă politică, demnă de o comedie tristă și nu de administrația unui oraș. E clar că avem nevoie de o schimbare majoră, pentru că acest serial politic se repetă de prea mult timp.

Ajunge, livrați doar sărăcie și tristețe! Dacă ați avea un pic de bun simț, ați spune mulțumesc și ați pleca singuri!”.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE