Home / Sanatate / Demers pentru reorganizarea unui spital mureșean

Demers pentru reorganizarea unui spital mureșean

Distribuie

Aleșii județeni vor decide luni, 12 februarie, de la ora 13.00, cu prilejul unei ședințe ordinare de lucru, cu privire la oportunitatea aprobării reorganizării unor structuri din organigrama Spitalului Municipal ”Dr. Gheorghe Marinescu” din Târnăveni în acord cu modificarea de structură organizatorică avizată de Ministerul Sănătății sub nr. A.R. 12888/18 iulie 2023 și suplimentarea organigramei cu 28 de posturi.

Organigrama și statul de funcții ale Spitalului Municipal ”Dr. Gheorghe Marinescu” din Târnăveni au fost aprobate prin anexele 1 și 2 la Hotărârea Consiliului Județean Mureș nr. 168/2021, fiind fundamentată pe un număr de 835 de posturi.

”Cu adresa 1112/18 ianuarie 2024, conducerea Spitalului Municipal ”Dr. Gheorghe Marinescu” Târnăveni a solicitat modificarea organigramei și statului de funcții în acord modificările de structura organizatorică avizate de Ministerul Sănătății sub nr. A.R./12888/19 iulie 2023, în baza căruia Direcția de Sănătate Publică Mureș a emis autorizația sanitară de funcționare nr. 1832/26 septembrie 2023. Activitățile specifice structurilor nou înființate/ reorganizate au fost acoperite parțial prin redistribuirea din cadrul altor compartimente dar și cu posturi nou înființate. Astfel, numărul de posturi la nivelul Spitalului Municipal ”Dr. Gheorghe Marinescu” Târnăveni crește de la 835 la 863”, a precizat Péter Ferenc, președintele Consiliului Județean Mureș.

(Redacția)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Care liberal îl va înlocui pe Horațiu Suciu în Consiliul Local Târgu Mureș?

Distribuie Liberalii din municipiul Târgu Mureș vor propune, în curând, un nou consilier local care …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.