Demers pentru reorganizarea unui spital mureșean Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 386 Vizualizări

Demers pentru reorganizarea unui spital mureșean

Aleșii județeni vor decide luni, 12 februarie, de la ora 13.00, cu prilejul unei ședințe ordinare de lucru, cu privire la oportunitatea aprobării reorganizării unor structuri din organigrama Spitalului Municipal ”Dr. Gheorghe Marinescu” din Târnăveni în acord cu modificarea de structură organizatorică avizată de Ministerul Sănătății sub nr. A.R. 12888/18 iulie 2023 și suplimentarea organigramei cu 28 de posturi.

Organigrama și statul de funcții ale Spitalului Municipal ”Dr. Gheorghe Marinescu” din Târnăveni au fost aprobate prin anexele 1 și 2 la Hotărârea Consiliului Județean Mureș nr. 168/2021, fiind fundamentată pe un număr de 835 de posturi.

”Cu adresa 1112/18 ianuarie 2024, conducerea Spitalului Municipal ”Dr. Gheorghe Marinescu” Târnăveni a solicitat modificarea organigramei și statului de funcții în acord modificările de structura organizatorică avizate de Ministerul Sănătății sub nr. A.R./12888/19 iulie 2023, în baza căruia Direcția de Sănătate Publică Mureș a emis autorizația sanitară de funcționare nr. 1832/26 septembrie 2023. Activitățile specifice structurilor nou înființate/ reorganizate au fost acoperite parțial prin redistribuirea din cadrul altor compartimente dar și cu posturi nou înființate. Astfel, numărul de posturi la nivelul Spitalului Municipal ”Dr. Gheorghe Marinescu” Târnăveni crește de la 835 la 863”, a precizat Péter Ferenc, președintele Consiliului Județean Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE