Investiție imobiliară spaniolă în Livezeni Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2085 Vizualizări

Investiție imobiliară spaniolă în Livezeni

Conducerea societății Cheia Casei SRL Cluj Napoca anunţă publicul interesat asupra depunerii la Agenția pentru Protecția Mediului Mureş a primei versiuni a planului Planului Urbanistic Zonal (PUZ) care creează cadrul pentru ”Elaborare PUZ – Parcelare teren pentru construire locuințe individuale”, pe un amplasament din comuna Livezeni, satul Livezeni fără număr, în vederea obținerii avizului de mediu.

”Informaţii privind potenţialul impact asupra mediului al planului propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, Târgu Mureș, strada Podeni nr. 10, luni, între orele 9.00 – 15.00, și în zilele de marți – vineri, între orele 9.00 – 12.00, în 15 zile de la data anunțului. Sugestii și observaţii pot fi depuse în scris la Agenția pentru Protecția Mediului Mureș sau la adresa de e-mail office@apmms.anpm.ro”, se menționează într-un anunț public.

Potrivit www.listafirme.ro, SC Cheia Casei SRL Cluj Napoca s-a înființat la data de 15 martie 2006, are ca obiect de activitate ”Agenții imobiliare” și este deținută de doi asociați, Gomez Jose Melero din Spania (97%) și Stela Lenuța Jac (3%). La finalul exercițiului financiar 2022, societatea a raportat afaceri de zero lei, pierdere netă de 12.137 de lei și niciun angajat.

(Redacția / Foto: https://depositphotos.com/home.html )

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE