Târgu Mureș: Persoană decedată extrasă din pârâul Pocloș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1343 Vizualizări

Târgu Mureș: Persoană decedată extrasă din pârâul Pocloș

Detașamentul de Pompieri Târgu Mureş a intervenit vineri după-masă, 16 februarie, cu o autospecială de stingere, în colaborare cu un echipaj medical din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Mureş, pe strada Regele Ferdinand din muncipiul Târgu Mureș, pentru extragerea unei persoane din pârâul Pocloș.

”Victima a fost extrasă din apă de către echipajele de intervenție. Din nefericire, aceasta prezenta leziuni incompatibile cu viața, fiind declarată decedată de către echipajul medical prezent la fața locului”, a informat lt. Alexandra Călușeri, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Horea” al județului Mureș.

UPDATE 1:

Poliția Municipiului Târgu Mureș a fost sesizată vineri, 16 februarie, prin intermediul unui apel la 112, cu privire la faptul că în pârâul Pocloș, pe strada Regele Ferdinand, s-ar afla o persoană înecată.

”La fața locului s-a constatat că aspectele sesizate se confirmă, persoana în cauză fiind extrasă din apă de către echipajele ISU Mureș. În urma evaluării acesteia de către personalul medical, a fost declarat decesul, cadavrul fiind transportat la Institutul de Medicină Legală Târgu Mureș, în vederea efectuării necropsiei. Polițiștii desfășoară activități specifice de cercetare pentru a stabili identitatea persoanei și împrejurările în care s-a produs evenimentul, în cadrul unui dosar penal de ucidere din culpă”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE