EDUMFST 2024, la a treia ediție. Ia-ți perechea și participă la Târgul de Dragobete! Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 231 Vizualizări

EDUMFST 2024, la a treia ediție. Ia-ți perechea și participă la Târgul de Dragobete!

A treia ediție a evenimentului va avea loc sâmbătă, 24 februarie, începând cu ora 10:00 și va dura până la 22:00, în incinta mall-ului Shopping City din municipiul Târgu Mureș, eveniment care va reuni reprezentanți ai asociațiilor studențești din cadrul Universității, studenți implicați și dornici de a împărtăși cu cei prezenți din experiența vieții de student la UMFST, care nu se rezumă doar la activități didactice, ci implică și o mulțime de activități sociale și oportunități de dezvoltare personală.

Vor fi prezentate activitățile și proiectele Ligii Studenților din Târgu Mureș, ale Organizației Studențești de Medicină de Urgență, ale Organizației Studențești de Medicină Dentară, ale Asociației Studenților Farmaciști, ale Asociației ELSA Târgu Mureș, precum și ale Asociației Studenților Basarabeni Mureș. Oportunitățile Eramsus vor fi prezentate de voluntarii Erasmus Student Network, iar Asociația studențească ESTIEM va completa programul cu alte prezentări atractive. Totodată, vor avea loc momente artistice susținute Orchestra Universității și tombole cu premii”, a declarat purtătorul de cuvânt al UMFST Târgu Mureș, Teodora Mândru.

Cu aceeași ocazie, la târgul EDUMFST, va fi prezentată și oferta educațională pentru anul 2024-2025 a facultăților de Medicină, Medicină în Limba Engleză, Medicină Dentară, Farmacie, Inginerie și Tehnologia Informației, Științe și Litere, respectiv Economie și Drept, cu informații privind procedura de preadmitere și caledarul admiterii în universitate.

(L.P.)

Sursa foto: UMFST

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE