Cursuri de prim ajutor în Beica de Jos Recomandări zi de zi
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 207 Vizualizări

Cursuri de prim ajutor în Beica de Jos

În perioada 17- 18 februarie 2024, Promotorul de Proiect ”Sate Sănătoase” – Primăria Comunei Beica de Jos, a fost gazda a doi medici de medicină de urgență din Târgu Mureș.

Potrivit informațiilor furnizate de către Maria Moldovan, primarul comunei Beica de Jos, voluntari în cadrul Societății Naționale de Crucea Roșie – Filiala Mureș și directorul acesteia, Magda Bercea, au ținut cursuri teoretice și practice pe temele ”Prim ajutor”, ” Prevenție și pregătire pentru dezastre”.

”Scopul principal al activității este de a forma specialiști din categoria: polițiști locali, cadre didactice din cele două comune Beica de Jos și Chiheru de Jos, precum și persoane din echipa proiectului în conformitate cu acțiunile de prevenție din cadrul proiectului în cadrul activității: A.7.

Activitățile de formare specialiști medicali/ sociali, echipă proiect și cadre didactice, precum și acreditarea UAT Beica de Jos ca furnizor de servicii de îngrijire paliativă”, a explicat primarul comunei Beica de Jos.

Activitatea s-a derulat în cadrul „AP1.13 “Sate Sănătoase” Apelul de proiecte Nr. 1 “Îmbunătățirea accesului la serviciile de sănătate în special pentru grupurile vulnerabile, inclusiv Romi”, program coordonat de Ministerul Sănătății și derulat în parteneriat cu Primăria Comunei Beica de Jos, apel finanțat în cadrul Programului “Provocări în sănătatea publică la nivel european” – Mecanismul Financiar SEE 2014-2021”.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE