Premierul României, compliment politic pentru Dumitrița Gliga, președintele PSD Mureș Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 444 Vizualizări

Premierul României, compliment politic pentru Dumitrița Gliga, președintele PSD Mureș

Prim-ministrul României și președintele Partidului Social Democrat, Ion-Marcel Ciolacu, a participat vineri, 23 februarie, la Conferința Județeană a PSD Mureș, eveniment organizat la Târgu Mureș în cadrul căruia președintele interimar al organizației PSD Mureș, deputatul Dumitrița Gliga, a fost aleasă, cu unanimitate de voturi, în funcția de președinte al filialei.

În discursul său, șeful Guvernului a afirmat, referindu-se la președintele PSD Mureș, că Dumitrița Gliga ”este una dintre doamnele politicii românești” și a spus despre organizația PSD Mureș că este ”partidul românesc numărul 1 în județul Mureș.”

”Este una dintre doamnele politicii românești, una dintre puținele doamne care sunt și președinte de organizație. O mai avem pe doamna Gabriela Firea, doamna Rodica Nassar, Dumitrița Gliga și Doina Federovici. Toate cele patru doamne ale politicii românești și ale Partidului Social Democrat care sunt și președinte de organizație. Sincer, aș dori mult mai mult. Aș dori mult mai multe doamne în funcțile de top ale administrațiilor locale și centrale. Cum este Natalia (Natalia-Elena Intotero – n.a.) în Guvernul României. Pentru că în politică toată lumea trebuie să se regăsească”, a menționat Ion-Marcel Ciolacu.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE