Concert AntiValentine’s Day marca ”Țapinarii”, la Office Clubul Presei Altele
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 72 Vizualizări

Concert AntiValentine’s Day marca ”Țapinarii”, la Office Clubul Presei

Formația ”Țapinarii” a revenit, în urmă cu câteva zile, în Office Clubul Presei din Târgu Mureș, pentru tradiția concertului AntiValentine’s Day. ”Țapinarii” mențin această tradiție și cu fiecare ocazie pe care o au poposesc și în Târgu Mureș pentru un concert. Momentele lor artistice sunt o combinație a muzicii pe care o cântă cu glume specifice, creează în sală o atmosferă de ieșire între prieteni în care toți împărtășesc aceleași probleme și cântă aceleași versuri la unison. Ei cântă despre problemele oricărui om și român în felul lor specific făcând glume pe seama acestora, mergând pe vorba românească “Să facem haz de necaz”.

Pe numele lor real Adrian Tănase, vocal și chitară, și Cosmin Covei, vocal, alcătuiesc trupa ”Țapinarii” care” după spusele lor” cântă un pseudo-folk.

“Facem acest tip de evenimente de aproximativ 22 de ani, la început era doar în București și acest tip de evenimente sunt concepute pe ideea să putem oferi o alternativă dulcegăriilor de sezon. Adică o muzică mai alternativă mai sinceră, ceva ce s-a dezvoltat pe parcursul anilor la momentul actual având 14 concerte în mai multe locații din țară, și nu numai, pentru că am mai avut evenimente și în afara țării. În Târgu Mureș cântăm cam o dată pe an, dar dacă se mai ivesc ocazii să poposim pe aici o facem cu cel mai mare drag”, a declarat Adrian Tănase, chitaristul și vocalistul trupei.

De-a lungul anilor, ”Țapinarii” și-au creat o comunitate de fani în Târgu Mureș. Cu trecerea timpului, melodiile lor au început să fie din ce în ce mai cunoscute fiind cântate la o sumedenie de evenimente, zile de naștere, focuri de tabără, pe tren, în drum spre mare. Atunci când ajungi la concertele lor nu simți că ai fi la un concert, ci mai degrabă la întâlnire cu cei apropiați unde cineva a adus o chitară și începeți să cântați melodii dragi. Pe parcursul lor, ”Țapinarii” au avut mai multe colaborări cu diverși artiști, cea mai cunoscută fiind trupa ”Fără Zahăr”.

“De la ultima întâlnire cu formația ”Țapinarii” am așteptat cu sufletul la gură întâlnirea cu ei. Cred că vin de la prima sau a doua ediție a acestui eveniment de când au decis să treacă și pe aici și mă bucur enorm când reușesc să îi văd și să le pot asculta muzica. Este o adevărată plăcere să ajung la concertele lor, după atâta timp am ajuns în unele circumstanțe să vorbesc cu ei și de fiecare dată le-am mulțumit pentru munca pe care o depun și pentru că se mai gândesc și la târgumureșeni și mai fac câte o vizită pe aici și ne încântă cu muzica lor”, a declarat Daniel Alexandru, un fan al trupei ”Țapinarii”.

Adrian MURARIU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE