Jocuri de cărți care au apărut în filme Altele
  • I.T
  • 0 comentarii
  • 35 Vizualizări

Jocuri de cărți care au apărut în filme

Cei care sunt fani ai jocurilor de strategie și a celor de îndemânare, nu vor putea spune nu când vine vorba de bridge. Acest joc este considerat a fi unul dintre cele mai dificile jocuri de cărți. El necesită punerea în joc a mai multor calități pentru a obține victoria. În cadrul său, se formează două echipe, fiecare cu doi jucători și se folosește un pachet standard de cărți. Este nevoie de o comunicare eficientă între membrii echipei, așa cum se poate observa și în filmul To All the Boys: Always and Forever, unde personajele principale joacă acest joc pe durata unei călătorii. În plus, agilitatea mentală și o strategie adecvată sunt la fel de importante pentru a câștiga.

Toți iubitorii de jocuri de cărți sunt familiarizați cu pokerul, un clasic atemporal. Variația Texas Hold’em este una dintre cele mai jucate și mai complexe. Filme celebre precum Casino Royale l-au prezentat pe legendarul personaj James Bond în duel cu Le Chiffre, într-un meci de poker competitiv. Pokerul este un joc distractiv, cu condiția să înțelegi regulile variantei pe care o joci și setul de reguli poker holdem este unul dintre primele pe care jucătorii decid să le descopere. Potrivit acestora, jucătorii trebuie să formeze cea mai puternică mână de poker cu cinci cărți, din două cărți private date fiecărui participant și cinci cărți publice plasate pe masă cu fețele în sus. Există o mulțime de mișcări și combinații de mâini, așa că jucătorul câștigător va fi cel care le pune în practică cu multă pricepere și strategie. Texas Hold’em este un joc distractiv pe care oricine îl poate învăța, iar în zilele noastre, online-ul l-a făcut și mai fabulos. Popularitatea pokerului online este o tendință în creștere. Ușurința de a juca din confortul propriei case, împreună cu gama largă de jocuri oferite, l-au făcut o alegere populară pentru mulți jucători. Accesibilitatea și ușurința de utilizare a jocului pe platformele de internet i-au permis să ajungă la un public mai larg.

Pe Solitaire îl cunoaștem de pe vremea computerelor clasice. Acest popular joc de cărți pentru un singur jucător stârnește probabil nostalgie multora dintre noi. Jocul necesită un pachet standard de 52 de cărți pentru a juca. El a apărut în filme epice precum Live and Let Die, care îl prezintă pe faimosul personaj James Bond jucând un meci Solitare cu mize mari. La fel ca majoritatea jocurilor de cărți, Solitaire este ușor de înțeles și distractiv de jucat odată ce înțelegi toate regulile. Există mai multe variante, dar cea mai cunoscută versiune este Klondike Solitaire.

Go Fish este un joc de cărți pe care oricine îl poate juca. Este popular în rândul persoanelor de orice vârstă, deoarece nu are multe reguli cu care trebuie să te familiarizezi. Tot ce trebuie să faci este să strângi cărți potrivite pentru a câștiga puncte. Câștigă jucătorul cu cele mai multe puncte la final. Este nevoie de un pachet standard format din 52 de cărți pentru a juca și un număr de participare recomandat de 3 până la 6 persoane. Un film clasic din anii ’90, The Parent Trap, prezintă doi gemeni jucând acest joc. Jocul este ușor și este o opțiune excelentă pentru grupurile de prieteni și îmbunătățirea comunicării.

Three Card Monte este un joc destul de competitiv. Când îl joci, cotele sunt cumulate împotriva ta, fiindu-ți aproape imposibil să câștigi. Acesta este jucat mai ales în medii informale, iar scopul este să ghicești care este dama pe roșu, din cele trei cărți așezate cu fața în jos de către dealer.  Misiunea dealer-ului este de a face această alegere cât de dificilă posibil. Cu siguranță, și celebrul actor Will Smith face asta cu multă desăvârșire în filmul Focus.

Fiind zi de zi jucate și adorate, jocurile de cărți vor continua să își facă apariția în multe alte filme, demonstrând ce alegere inteligentă fac persoanele care își propun să le descopere.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE