Coliziune puternică între două autoturisme în Sighișoara. Un bărbat de 71 de ani, transportat la spital Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 251 Vizualizări

Coliziune puternică între două autoturisme în Sighișoara. Un bărbat de 71 de ani, transportat la spital

În dimineața zilei de marți, 27 februarie, polițiștii sighișoreni au fost sesizați cu privire la un accident rutier petrecut într-o intersecței din municipiul Sighișoara. Din primele informații, a avut loc o coliziune între două autoturisme, după ce un conducător auto în vârstă de 71 de ani, ar fi pierdut controlul volanului și ar fi intrat din plin într-o mașină condusă de un bărbat de 54 de ani.

Marți, 27 februarie, polițiștii municipiului Sighișoara au fost sesizați pentru a interveni la un accident de circulație, produs în jurul orei 08:50, pe DN13 E60, la intersecția străzilor Mihai Viteazu cu Dumbravei. Din primele informații, un autoturism, condus de un bărbat de 71 de ani pe strada Dumbravei, la intersecția cu strada Mihai Viteazu, în circumstanțe ce urmează a fi stabilite din cercetări, ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 54 de ani”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Mureș.

În urma evenimentului, conducătorul auto de 71 de ani, alături de un pasager minor din același vehicul, au fost transportați la o unitate medicală pentru îngrijiri și investigații de specialitate. Ambii șoferi au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative.

În cauză polițiștii au deschis un dosar penal de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, a mai adăugat acesta.

(L.P.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE