VIDEO – Scandal monstru între Ladislau Bölöni și un jurnalist francez: „Meriți o palmă!” Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1049 Vizualizări

VIDEO – Scandal monstru între Ladislau Bölöni și un jurnalist francez: „Meriți o palmă!”

Fostul jucător al echipei ASA Târgu Mureș, Ladislau Bölöni, este implicat într-un scandal uriaș în Franța, acolo unde este antrenorul echipei FC Metz, după ce a fost înregistrat în timp ce dădea răspunsuri acide unui jurnalist, la finalul unui joc între echipa sa și Lyon, meci câștigat de echipa adversă cu 2-1.

Echipa antrenorului târgumureșean traversează o perioadă cât se poate de complicată, potrivit AntenaSport, după ce nu a obținut nicio victorie încă de la finalul lunii noiembrie 2023. Mai mult de atât, fanii echipei franceze sunt cât se poate de nemulțumiți de performanța antrenorului și îi cer demisia. Mâhniți de toată tevatura, mai mulți simpatizanți ai echipei franceze au intrat pe teren pentru a protesta la finalul ultimului meci jucat.

Scandal monstru între Ladislau Bölöni și un jurnalist francez: „Meriți o palmă!”

Ba mai mult de atât, Bölöni s-a plâns la finalul meciului între FC Metz și Lyon, unde a pierdut cu 2-1, că întrebările primite în timpul conferinței de presă sunt „de prost gust” și „stupide”.

Ascultă-mă! Adresezi întrebări atât de stupide, de provocatoare, precum „Când crezi că vei fi dat afară?”, căci asta întrebi practic. Și te mai și amuzi!”, a spus antrenorul originar din Târgu Mureș, după care jurnalistul francez a replicat: „Nu, domnule, nu am vrut să vă jignesc. Nu acesta este scopul”. „Meriți să-ți plesnesc una, dar…”, a mai spus Ladislau Bölöni, în timp ce părăsea încăperea, citat de dailymercato.com.

Situație de criză la echipa franceză condusă de fostul jucător ASA Târgu Mureș

Metz continuă seria negativă de meciuri fără victorie. Echipa lui Ladislau Bölöni a pierdut şi meciul de pe teren propriu cu Lyon, după ce a condus cu 1-0. Gazdele au deschis scorul în minutul 13, prin Mikautadze, dar nu au reuşit să intre în avantaj la cabine. Lacazette a restabilit egalitatea chiar înainte de pauză, în minutul 45+1. În repriza secundă, Lyon a marcat golul victoriei în minutul 60, prin Benrahma, jucător introdus la pauza meciului. Metz nu a mai reuşit să revină şi a pierdut duelul din etapa cu numărul 23.

Nemulţumiţi de situaţia în care se află echipa, fanii lui Metz au intrat pe teren la finalul partidei, cerând socoteală pentru rezultatele slabe. Zeci de stewarzi au păzit tunelul care duce spre vestiare de suporterii care au invadat terenul, în timp ce aceştia i-au cerut demisia antrenorului român şi a conducătorilor, potrivit onzemondial.com.

S-a născut în Târgu Mureș și a copilărit în orașul Târnăveni. În 1967 a debutat ca fotbalist la echipa Chimica Târnăveni, echipă în care a jucat până în 1969. Timp de 14 ani, între 1970 și 1984, a făcut parte din echipa ASA Târgu Mureș, fiind transferat apoi la Steaua București, iar în anii 1977 și 1983 a fost desemnat cel mai bun fotbalist al României. Ladislau Bölöni a jucat 108 meciuri în echipa națională, pentru care a marcat 25 de goluri. A fost de 23 de ori căpitan al echipei naționale de fotbal a României. El a fost primul jucător cu 100 de selecții.

(L.P.)

Sursa foto: primasport.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE