Home / Business / Hală nouă de confecții metalice pentru construcții, în pregătire la Târgu Mureș

Hală nouă de confecții metalice pentru construcții, în pregătire la Târgu Mureș

Distribuie

Comisia de Analiză Tehnică din cadrul Agenției penru Protecția Mediului Mureș a decis, recent, că proiectul ”Hală de producție și anexe”, propus a fi amplasat în municipiul Târgu Mureș, strada Libertăţii nr. 115, nu se supune evaluării impactului asupra mediului.

Potrivit proiectului Deciziei etapei de încadrare, document făcut public în data de 22 februarie 2024, pe pagina web a Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, investiția aparține SC Socot SA Târgu Mureș și prevede realizarea unei clădiri având funcţiunea de producţie și depozitare precum și spaţii anexe (vestiare, birouri, laboratoare încercări) situate la mezaninul parţial al clădirii.

”Activitatea va consta în confecţionarea de elemente metalice pentru construcții – civile, industriale, hidrotehnice. Clădirea propusă va avea regim de înălţime P + mezanin (parţial)”, se menționează în document. În ceea ce privește cifrele viitoarei construcții, acestea sunt următoarele: suprafața terenului – 38.220 de metri pătrați, suprafața construită propusă – 1.848,6 de metri pătrați și suprafața desfășurată propusă – 2.028,1 de metri pătrați.

”Producţia va consta din: 1 – elemente metalice mici – clapeţi, vane plane, flanșe cuplare, axuri, împrejmuiri și garduri, balustrade, scări, parapeţi de protecţie, grilaje, cutii, paleţi, cuve, firide, mobilier industrial, mobilier urban, mobilier medical, mobilier pentru industria agro-alimentară, mobilier pentru industria hotelieră și a restaurantelor etc.; 2 – elemente metalice mari – stavile, poduri, vane plane, grinzi, batardouri, containere, silozuri și suporturi pentru silozuri, structuri metalice pentru hale etc.; 3 – prestări de servicii de prelucrare a pieselor metalice – efectuarea anumitor operaţiuni de prelucrare a metalelor pentru terţi, cum ar fi îndoirea cu abcantul CNC, mortezări și debitări complexe. Materiile prime sunt reprezentate de plăci metalice, profile, sârmă și bare de otel pentru construcţii (diferite diametre) plase sudate, etc, care sunt aprovizionate periodic și depozitate în hală”, se mai precizează în același document.

Alex TOTH

Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Noua parcare de la Spitalul de Urgență Târgu Mureș, la un vot de aprobare!

Distribuie Aleșii județeni vor decide luni, 15 aprilie, cu prilejul unei ședințe extraordinare de lucru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.