Pistă pentru biciclete între Saschiz și Cloașterf Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 150 Vizualizări

Pistă pentru biciclete între Saschiz și Cloașterf

Comisia de Analiză Tehnică din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș a decis, recent, că proiectul “Realizare pistă pentru biciclete și alte vehicule electrice între localitatea Cloașterf și localitatea Saschiz”, propus a fi realizat în comuna Saschiz, satul Cloașterf, nu se supune evaluării impactului asupra mediului.

Conform proiectului Deciziei etapei de încadrare, document făcut public în data de 26 februarie 2024, pe pagina web a Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, investiția aparține Primăriei Comunei Saschiz și prevede înfiinţarea unei piste pentru biciclete și alte vehicule electrice care va asigura legătura dintre drumul naţional DN13 și localitatea Cloașterf din comuna Saschiz.

”Traseul pistei intersectează într-o secţiune pârâul Scroafa, curs de apă cadastrat, traversarea realizându-se pe podul existent fără a se interveni la structura acestuia. Lucrările de reglementare se referă strict la înfiinţarea pistei pentru biciclete, fără a urmări apărarea împotriva inundării acesteia. Pista se va realiza pe ambele sensuri. Lăţimea pistei în extravilan va avea o lăţime de un metru, pe ambele sensuri, iar intravilan va fi amenajată cu dublu sens. Lungimea totală va fi de 2.030 de metri”, se menționează în document.

Alex TOTH

Foto: Facebook – Comuna Saschiz, Mures

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE