Home / Slider / Pistă pentru biciclete între Saschiz și Cloașterf

Pistă pentru biciclete între Saschiz și Cloașterf

Distribuie

Comisia de Analiză Tehnică din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș a decis, recent, că proiectul “Realizare pistă pentru biciclete și alte vehicule electrice între localitatea Cloașterf și localitatea Saschiz”, propus a fi realizat în comuna Saschiz, satul Cloașterf, nu se supune evaluării impactului asupra mediului.

Conform proiectului Deciziei etapei de încadrare, document făcut public în data de 26 februarie 2024, pe pagina web a Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, investiția aparține Primăriei Comunei Saschiz și prevede înfiinţarea unei piste pentru biciclete și alte vehicule electrice care va asigura legătura dintre drumul naţional DN13 și localitatea Cloașterf din comuna Saschiz.

”Traseul pistei intersectează într-o secţiune pârâul Scroafa, curs de apă cadastrat, traversarea realizându-se pe podul existent fără a se interveni la structura acestuia. Lucrările de reglementare se referă strict la înfiinţarea pistei pentru biciclete, fără a urmări apărarea împotriva inundării acesteia. Pista se va realiza pe ambele sensuri. Lăţimea pistei în extravilan va avea o lăţime de un metru, pe ambele sensuri, iar intravilan va fi amenajată cu dublu sens. Lungimea totală va fi de 2.030 de metri”, se menționează în document.

Alex TOTH

Foto: Facebook – Comuna Saschiz, Mures

 

De asemenea, verificati

Lupte: CSS Târgu Mureș pe locul IV în clasamentul pe cluburi

Distribuie În weekend-ul tocmai încheiat (13-14 aprilie), Călărașiul a fost gazda unei competiții sportive foarte …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.