Zeci de percheziții într-un dosar de evaziune fiscală coordonate de Poliția Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1063 Vizualizări

Zeci de percheziții într-un dosar de evaziune fiscală coordonate de Poliția Mureș

Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș, au pus în aplicare joi, 7 martie, 60 de mandate de percheziție domiciliară, în județele Mureș, Galați, Brașov, Prahova, Alba, Vrancea, Ilfov, Teleorman, Suceava, Iași, Botoșani, Timiș, Sălaj, Satu Mare, Bihor, precum și în municipiul București.

Potrivit informațiilor furnizate de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, acțiunea are loc în cadrul unui dosar de urmărire penală în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală.

”În fapt, s-a reținut că, în perioada 1 ianuarie 2015 – 31 august 2019, o societate comercială, din județul Mureș, ar fi înregistrat pe conturile de cheltuieli facturi fără conținut economic real, sustrăgându-se astfel de la plata impozitului pe profit și a TVA. Prejudiciul cauzat bugetului statului este estimat, până în prezent, la 750.000 de lei. A fost dispusă audierea unor persoane din județele Cluj, Dolj, Mehedinți, Călărași și Giurgiu”, a informat sursa citată.

Acțiunea este desfășurată cu sprijinul Direcției de Investigare a Criminalității Economice, Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, inspectoratelor de poliție județene Galați, Brașov, Prahova, Alba,  Vrancea, Ilfov, Teleorman, Suceava, Iași, Botoșani, Timiș, Sălaj, Satu Mare, Bihor, Cluj, Dolj, Mehedinți, Călărași și Giurgiu. La acțiune participă și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Mureș și polițiști din cadrul Serviciului Criminalistic Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE