Mihai Morar, propunerea PSD pentru conducerea Primăriei Suseni Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 478 Vizualizări

Mihai Morar, propunerea PSD pentru conducerea Primăriei Suseni

Președintele PSD Mureș, deputatul Dumitrița Gliga, a anunțat duminică, 17 martie, numele candidatului social-democrat pentru funcția de primar al comunei Suseni, la alegerile locale din acest an.

”Candidatul PSD pentru Primăria Suseni este Mihai Morar, un tânăr energic și entuziast, dornic să aducă o schimbare reală în comună, să-i imprime un aspect modern, aliniat la exigențele secolului al XXI-lea.

Este absolvent al Facultății de Științe și Litere a Universității “Petru Maior” – specializarea Administrație publică. La vârsta de 26 de ani devenea cel mai tânăr consilier din Suseni, iar la această dată are patru mandate de consilier local și unul de viceprimar. În anul 2013 a inițiat și organizat primul festival din comuna Suseni, un eveniment special dedicat copiilor, iar anul acesta a organizat în comună prima ediție a Balului Însuraților”, a scris, pe pagina sa de Facebook, deputatul Dumitrița Gliga.

Totodată, președintele PSD Mureș a arătat că Mihai Morar ”este sprijinit de o echipa unită, formată din mulți tineri încrezători, care propun o abordare nouă în activitatea administrației publice locale, unde problemele fiecărui cetățean sunt o prioritate.”

”Cu speranța unui nou început în comuna Suseni, sunt pregătite strategii pentru atrageri de finanțări și implementări de proiecte, care să conducă la dezvoltarea localităților și la confortul locuitorilor. Evident, cu astfel de proiecte și atitudine pozitivă, domnul Mihai Morar și echipa de susținători vor beneficia de tot sprijinul colegilor din cadrul organizației PSD Mureș”, a conchis deputatul Dumitrița Gliga.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE