Haide să plantezi copaci împreună cu Asociația Mureș Runners! „Noi trebuie să dăm tonul schimbării” Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 125 Vizualizări

Haide să plantezi copaci împreună cu Asociația Mureș Runners! „Noi trebuie să dăm tonul schimbării”

Comunitatea crește atunci când fiecare dintre noi acționăm!” este deviza de la care pleacă toate proiectele de implicare comunitară ale Asociației Mureș Runners. Un astfel astfel de proiect, devenit între timp tradițe, va avea loc sâmbătă, 6 aprilie 2024, începând cu ora 09:00 în localitatea mureșeană Rîciu.

Vino să Împădurim Împreună! La fel ca tine, iubim natura! Ne e gazdă primitoare la fiecare alergare! Dacă și tu te întrebi ce poți face pentru natură, vino cu noi! Vom merge din nou la Rîciu, pentru câteva ore de plantat copaci”, informează reprezentanții Mureș Runners. Acțiunea „Împădurim Împreună” este un eveniment organizat de Asociația Mureș Runners, în colaborare cu Primăria comunei Rîciu și Romsilva, Ocolul Silvic Luduș. Proiectul de împădurire se află deja la cea de-a patra ediție, desfășurându-se anual încă din anul 2021.

„Noi suntem cei care trebuie să dea tonul schimbării”

Evenimentul de împădurire a devenit uan din tradițiile noastre preferate la Mureș Runners. Ca alergători, suntem mereu în natură. La fel de bine, credem că noi suntem cei care trebuie să dea tonul schimbării. Chemăm alături de noi toți iubitorii de natură și pe toți cei care cred că o comunitate crește cu acțiunea fiecăruia dintre noi”, a declarat Laura Cioca, reprezentant al Asociației Mureș Runners.

Organizatorii vor oferi participanților echipamente necesare, respectiv sape, mănuși și puieții care urmează a fi plantați, dar și un prânz delicios ca „recompensă” pentru munca fiecărui participant. Participarea nu implică niciun cost, transmit organizatorii, dar din rațiuni logistice, este necesară înregistrarea pe pagina de Facebook Mures Runners.

Mureș Runners este o asociație non-profit al cărei scop este să încurajeze mureșenii să facă mișcare. Asociația organizează cursuri specializate, dar și evenimente comunitare pentru orice persoană interesată să descopere beneficiile mișcării.

Lorena PINTILIE

Foto: Facebook – Eveniment: Împădurim Împreună

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE