”Educația privind apa și igiena sanitară”, eveniment organizat de Rotary Club Târgu Mureș Maris Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 205 Vizualizări

”Educația privind apa și igiena sanitară”, eveniment organizat de Rotary Club Târgu Mureș Maris

Rotary Club Târgu Mureș Maris organizează joi, 21 martie, de la ora 12.00, un eveniment care atrage atenția asupra importanței păstrării apelor curate și a igienei sanitare în rândul școlarilor. Evenimentul este organizat In Memoriam dr. Mihail Liebhart, membru onorific al clubului.

Potrivit informațiilor furnizate de către Alina Solovăstru (foto), președinte în mandatul 2023-2024 al Rotary Club Târgu Mureș Maris, proiectul ”Educația privind apa și igiena sanitară” face parte din calendarul anual al Rotary International dezvoltat pentru a continua misiunea de educare a tinerilor din România și Republica Moldova.

”În Târgu Mureș, evenimentul se va desfășura la Școala Gimnazială ”Friederich Schiller”, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Mureș si Direcția de Sănătate Publică Mureș. Formatul proiectului îi va ajuta pe cei implicați să înțeleagă mai bine elementele de bază legate de consumul și calitatea apei, de igiena mâinilor și la final să identifice problemele existente la nivel de comunitate și școli. Apa și igiena sanitară este una din cele șapte arii de acțiune ale Rotary International, și este marcată în fiecare an în luna martie, în preajma Zilei Mondiale a Apei – 22 martie”, a subliniat Alina Solovăstru.

Rotary Club Târgu Mureș Maris este o organizație neguvernamentală, formată din membri cu profesii diferite, care are ca scop sprijinirea diferitelor categorii vulnerabile din comunitatea locală. Programele Rotary au ca scop și sprijinirea excelenței în domenii ca educația, cultura și sportul.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE