VIDEO. Gabriela Țîntea și Alexandru Oltean, locul II la Concursul Național de Procese Simulate Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 136 Vizualizări

VIDEO. Gabriela Țîntea și Alexandru Oltean, locul II la Concursul Național de Procese Simulate

Asociația ELSA Târgu Mureș a organizat, în perioada 15 – 17 martie 2024, faza orală a Concursului Național de Procese Simulate, la care au participat studenți la Drept din Târgu Mureș, București, Cluj-Napoca și Brașov. Concursul a constat în simularea unui proces în fața Curții de Justiție a Uniunii Europene și a reprezentat o ocazie excelentă pentru studenți de a pune în aplicare cunoștințele teoretice şi de a-și dezvolta abilitățile de oratorie, argumentare logică și gândire critică.

Evenimentul a avut loc la Curtea de Apel Târgu Mureș, iar concurenții au susținut pledoarii în fața unui juriu format din profesioniști din domeniul juridic. Primul loc a fost câștigat de echipa formată din Andreea Viziru și Laura Botea (București), pe locul doi s-a clasat echipa formată din Gabriela Țîntea și Alexandru Oltean (Târgu Mureș), iar pe locul trei s-a clasat echipa formată din Patricia Radu și Iuliana Puiu (Cluj-Napoca). Studentele Cristina Kelemen și Iuliana Puiu au obținut premiul pentru cel mai bun pledant, potrivit informațiilor furnizate de reprezentanți ai UMFST Târgu Mureș.

ELSA Târgu Mureș a organizat ediția cu numărul șapte a Concursului Național de Procese Simulate pe tema dreptului european, o oportunitate foarte bună pentru studenți de a-și pune în aplicare cunoștințele teoretice și de a-și dezvolta abilități de oratorie, argumentare logică și gândire critică, alături de echipe din toată țara.

Concursul s-a desfășurat în două etape, scrisă și orală.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE