Acord important parafat în județul Mureș, între Districtul Lions 124 România și Ordinul Militaris Teutonicus Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1836 Vizualizări

Acord important parafat în județul Mureș, între Districtul Lions 124 România și Ordinul Militaris Teutonicus

Recent, în municipiul Sighișoara au fost puse bazele unui acord de cooperare între Ordinul Militaris Teutonicus (OMT), Comandamentul Ordo Militaris Teutonicus România ṣi Districtul Lions 124 România.

Potrivit informațiilor furnizate de către Marin Florin Ilieș, Guvernatorul Districtului Lions 124 România, acordul de cooperare presupune acṭiuni umanitare comune bazate pe schimbul amical de informaṭii şi experienṭă.

”Acṭiunile de ajutorare, în special cu alimente de înaltă calitate, bogate în vitamine, îmbrăcăminte, echipamente pentru cămine de bătrâni ṣi spitale, se vor extinde în toată România ṣi vor ajunge la persoanele nevoiașe, prin distribuire sistematică”, a precizat Marin Florin Ilieș.

Guvernatorul Districtului Lions 124 România a mai informat, prin intermediul unui comunicat de presă, că în luna februarie a acestui an, Districtul Lions 124 România a primit alimente donate de Ordinul Militaris Teutonicus pentru a fi distribuite Cluburilor Lions, reprezentând hrană preamabalată – produse Bio, marca Hipp și Bebivita, în cantitate de 35 de paleți, aproximativ 20.000 de kilograme, în valoare de 455.000 de lei.

”Prin intermediul Comisiei de Hrană a Districtului – președinte Mihaela Cazacu, alimentele au ajuns la persoanele nevoiaşe, în luna februarie 2024, prin intermediul cluburilor Lions din mai multe zone ale țării, după cum urmează: Deva, Orăştie, Oradea, Petroşani, Bucureşti, Hârşova, Roman, Alba Iulia, Satu Mare, Corbeanca, Bistrița, Iaşi, Sibiu, Reşița. Donația Ordinului Militar Teuton German vine în continuarea unei colaborări ce durează de mai bine de patru ani, perioadă în care au fost distribuite peste 80.000 de kilograme de produse alimentare către beneficiari: spitale și case pentru copii, centre de asistență socială, familii cu probleme, precum și alți beneficiari vulnerabili din comunitățile locale. Mulțumim Marelui Maestru al Ordinului Militar Teuton, domnul Klaus Blos, cât și Marelui Comandor OMT al României, Dr. Ionel Tucmuruz, pentru sprijinul deosebit adus persoanelor nevoiașe către care au fost dirijate ajutoarele. Colaborarea începută între cele două organizații umanitare va continua, pentru a aduce alinare celor care au cu adevărat nevoie de ajutor”, a mai transmis Marin Florin Ilieș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE