Lions Club Târgu Mureș, 13 ani de voluntariat și iubire de semeni Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3088 Vizualizări

Lions Club Târgu Mureș, 13 ani de voluntariat și iubire de semeni

Sala Mică a Palatului Culturii din Târgu Mureș a găzduit sâmbătă, 23 martie, Ședința de Cabinet a Lions Clubs District 124 România, eveniment prilejuit de aniversarea a 13 ani de existență a clubului Lions Târgu Mureș.

La eveniment au participat și Marin Florin Ilieș – guvernator 2023-2024 al Lions Clubs District 124 România, Tiberiu Drăgan – trezorier, Olimpiu Aureilian Cocian – secretar cabinet, precum și alte nume importante din comunitatea națională Lions, precum Istvan David, Manuel Seleș, Ion Antonio Tache, Alexandru Grigorovici, Cristina Neagu și Carmen Tache.

”Asociația Lions este cea mai mare organizație de voluntariat din lume, ale cărei priorități sunt cunoscute sub campanii pentru oncopediatrie, diabet, vedere, mediu și alte activități sociale“, a declarat Simona Șanta, președintele clubului Lions Târgu Mureș.

,,Viața poate fi pictată în culori vii și simțită cu iubire de semeni, iar noi chiar ne implicăm în acțiuni de binefacere pentru cei mai puțin norocoși! Campaniile de screening oftalmologic la sate și orașe a constituit o prioritate a clubului nostru, dar și al celorlalte cluburi din țară”, a precizat Dr. Dacia Hincu, medic oftalmolog și președintele Comisiei de Vedere Lions la nivel național.

”Bucuria revederii oamenilor de suflet Lions din toată țara ne încurajează să mergem mai departe ca un club unit și deschis comunității”, au susținut colaboratoarele active Mihaela Nimas și Cezara Ilovan.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE