Proiect HCL. Întâlnirea Naţională Mercedes Clasic, la Sighișoara Administratie
  • vali.covaciu
  • 0 comentarii
  • 182 Vizualizări

Proiect HCL. Întâlnirea Naţională Mercedes Clasic, la Sighișoara

Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Sighișoara, din 28 martie, se află un proiect de hotărâre, care prevede aprobarea desfășurării evenimentului „Întâlnirea Naţională Mercedes Clasic”, în perioada 23-25 august 2024. Evenimentul organizat de Asociaţia Retromobil Club România, ar urma să fie organizat în Cetatea Medievală Sighișoara, dacă proiectul de HCL va fi adoptat de consilierii locali.

„Se aprobă punerea la dispoziţie, cu titlu gratuit, a terenului aparţinând domeniului public din Cetatea Medievală, respectiv Piaţa Cetăţii, Piaţa Muzeului, zona dintre primărie şi Biserica Mănăstirii şi strada Şcolii, în perioada 23-25 august 2024, către Retromobil Club România”, potrivit articolului 3 din proiectul de hotărâre. 

În referatul de aprobare, semnat de primarul Ioan Iulian Sîrbu, este precizat faptul că la eveniment vor lua parte aproximativ 45 de autovehicule atestate istoric. Primarul Sighișoarei susține proiectul, „având în vedere capitalul de imagine pe care acest eveniment îl poate aduce Sighişoarei şi faptul că, expunerea autoturismelor ar fi o apariţie binevenită şi interesantă atât pentru comunitate, cât şi pentru turişti”, potrivit documentului menționat.

În anul 2023, evenimentul Întâlnirea Naţională Mercedes Clasic s-a desfășurat în Brașov. Cu un an înainte, în 2022, o întâlnire Mercedes Clasic s-a desfășurat în Cetatea Medievală din Târgu Mureș.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE