Etapa 14 din Liga a IV-a Elite a ajuns la final Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 224 Vizualizări

Etapa 14 din Liga a IV-a Elite a ajuns la final

Sâmbătă, 23 martie, s-a disputat etapa a 14-a din Liga a IV-a Elite, Seria 1 și 2, etapă în care toate echipele au jucat pentru victorie.

Seria 1

Astfel, în Seria 1, CS Iernut a jucat cu CSM Sighișoara, meci care s-a încheiat cu scorul de 5-0 (3-0), victoria fiind adjudecată de iernuțeni. Scorul a fost deschis în minutul 21 de către Ionel Alexandru Samarghitan, urmat de Cătălin Florin Chertes, Iulian Șuteu, Gabriel Mărginean și Rareș Șuteu.

În următorul meci disputat, AFC Pogăceaua a învins AS Gaz-Metan Danes cu scorul de 5-2 (2-0), cele cinci goluri fiind marcate de Andrei Marian Puscas, Feketics Norbert Sandor, Alexandru Greab (trei goluri). Pentru echipa adversară, cele două goluri au fost marcate de Marcel Ionuț Lupea și Rareș Florin Aleman.

Totodată, o diferență mare de scor s-a regăsit în meciul disputat între AS Câmpia Rîciu și ACS Buzasbesenyo Valea Izvoarelor, care s-a încheiat cu 7-1 (3-0). Scorul a fost deschis chiar în primul minut de către Raul Sebastian Bucur, urmat de Laurențiu Moț (trei goluri), Palistan Róbert (două goluri) și Claudiu Biro, singurul gol al celor de la ACS Buzasbesenyo fiind marcat de Bogdan Ioan Mateiu.

Cel de-al patrulea meci al acestei serii s-a disputat între ACS A&A Grup Târnăveni și ACS Mureșul Luduș, meci care s-a încheiat cu scorul de 2-3 (1-0), victoria fiind adjudecată de ludușeni. Cele două goluri ale echipei din Târnăveni au fost marcate de către Cristian Răzvan Roca și Marian Bilca, în timp ce, pentru echipa învingătoare au marcat Vlad Ioan Tescariu, Bogdan Ioan Pop și Sebastian Lucian Nesan.

Seria 2

În cea de-a doua serie, ACS Viitorul Aluniș a învins ACS Miercurea Nirajului cu scorul de 3-2 (2-2), cele trei goluri ale echipei învingătoare fiind marcate de Marius Luca, Florin Vasile Pop și Tudor Ionuț Morar. Cele două goluri ale echipei din Miercurea Nirajului au fost marcate de jucătorii Ciula Csongor Gyorgy și Kacso Gaspar.

ACS Academica Transilvania Târgu Mureș a învins ACS Mureșul Rușii Munți cu scoul de 5-0 (1-0), toate cele cinci goluri ale meciului fiind marcate de jucătorii Bogdan Ioachim Lucaci, Laszlo Zsolt, Darius Alin Sangerean, Darius Andrei Grama și Cosmin Grama.

Cel de-al treilea meci al seriei s-a disputat între ACS Sâncrai Nazna și ACS Sovata, meci care s-a încheiat cu scorul de 5-1 (3-1), victoria fiind adjudecată de ACS Sâncrai Nazna, echipă pentru care au marcat Andrei Ludușan (două goluri), Adrian Pop Solovastru (două goluri) și Raul Bocicor. Singurul gol al celor de la ACS Sovata a fost marcat de Lucian Emilian German.

Totodată, în ultimul meci al seriei, AFC ASA Târgu Mureș a învins CSO Sângeorgiu de Pădure cu scorul de 2-1 (0-0). Pentru ASA au marcat Alexandru Oprea și Ioan Cristian Riga, în timp ce, pentru echipa învinsă a marcat Cosmin Boitos.

Clasament Seria 1:

  1. ACS Mureșul Luduș – 31 de puncte
  2. CS Iernut – 30 de puncte
  3. AS Câmpia Rîciu – 25 de puncte
  4. ASF Pogăceaua – 22 de puncte
  5. ACS A&A Grup Târnăveni – 22 de puncte
  6. AS Gaz-Metan Danes – 19 puncte
  7. ACS Buzasbesenyo Valea Izvoarelor – 7 puncte
  8. AS Chimica Târnăveni – 4 puncte
  9. CSM Sighișoara – un punct

Clasament Seria 2:

  1. AFC ASA Târgu Mureș – 31 de puncte
  2. ACS Sâncrai Nazna – 31 de puncte
  3. ACS Academica Transilvania Târgu Mureș – 23 de puncte
  4. ACS Atletic Târgu Mureș – 23 de puncte
  5. ACS Mureșul Rușii-Munți – 15 puncte
  6. ACS Viitorul Aluniș – 13 puncte
  7. CSO Sângeorgiu de Pădure – 11 puncte
  8. ACS Sovata – 11 puncte
  9. ACS Miercurea Nirajului – 4 puncte

Diana CĂRBUREAN

Sursa foto: Facebook/ACS Mureșul Luduș

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE