Încep înscrierile pentru proiectul studențesc TransMed. Vezi despre ce este vorba Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 174 Vizualizări

Încep înscrierile pentru proiectul studențesc TransMed. Vezi despre ce este vorba

Reprezentanții Ligii Studenților din Târgu Mureș (LSTGM) au anunțat miercuri, 3 aprilie, începerea perioadei de înscriere pentru proiectul TransMed, destinat studenților de la medicină, în cadrul căruia studenții vor putea descoperi cele mai mari orase ale României și Republicii Moldova, participând la diverse cursuri și lucrări practice, dar și la activități sociale și științifice. 

Proiectul se va derula în intervalul 13-19 mai, iar centrele universitare disponibile sunt: Brașov, București, Chișinău, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Oradea, Sibiu, Târgu Mureș și Timișoara.

Studenții care doresc să se înscrie la acest proiect, o pot face accesând link-ul următor, care va fin deschis până în data de 7 aprilie: https://forms.gle/d5Ysmt8QqwrJWK2YA. Taxa de înscriere este de 40 de lei și trebuie plătită în contul centrului universitar la care este îmatriculat studentul doritor.

Studenții pot consulta lista stagiilor disponibile din fiecare centru, pentru a-și alege ceea ce i se potrivește cel mai bine, accesând următorul link: https://docs.google.com/document/d/1LPGWuHHsS22DhzShwR5EXTGmLwFk6gQL_Q0O0I-xIQE/edit . Totodată, aceștia pot accesa regulamentul TransMed prin intermediul următorului link, pentru a obține informații suplimentare referitoare la proiect: https://docs.google.com/file/d/1QoX7D03lkvXPccqcd-Lusg8tqx5FKbjV/edit?usp=docslist_api&filetype=msword .

Pentru mai multe detalii referitoare la înscriere sau pentru alte nelămuriri, studenții mureșeni pot apela la sprijinul unui membru al ligii, Teodora Ioana Ursu, care poate fi contactată la următorul număr de telefon: 0752309269.

M.R.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE