Târgu Mureș: 30 de proiecte, în finala Concursului de bugetare participativă pe 2024 Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 340 Vizualizări

Târgu Mureș: 30 de proiecte, în finala Concursului de bugetare participativă pe 2024

A început votul final, în concursul de bugetare participativă din acest an, a anunțat joi, 4 aprilie, Alexandru György, viceprimarul liberal al municipiului Târgu Mureș.
Potrivit acestuia, 30 de proiecte declarate eligibile de Comisia de analiză tehnică și juridică și votate apoi de târgumureșeni au intrat în a doua etapă de vot a concursului de bugetare participativă pe anul 2024 al Primăriei Municipiului Târgu Mureș.
”Pentru a vota, trebuie să vă logați pe platforma dedicată – https://bugetareparticipativa.tirgumures.ro/ – și să vă aflați, la momentul votării, pe raza municipiului Târgu Mureș. Puteți vota un singur proiect!”, a informat, pe pagina sa de Facebook, Alexandru György.
La finalul celei de a doua etape de vot, vor fi selectate un număr de zece proiecte.
”Potrivit regulamentului, primul proiect din fiecare domeniu (Alei, trotuare și zone pietonale, Mobilitate, accesibilitate și siguranța circulației, Spații verzi și locuri de joacă, Amenajare spații publice – mobilier urban, iluminat public, Infrastructură educațională și culturală, respectiv Orașul digital) clasat în funcție de numărul de voturi va fi declarat câștigător automat, iar restul proiectelor vor fi selectate în ordinea numărului de voturi, indiferent de domeniul din care fac parte. A doua etapă de votare se desfășoară în perioada 4-11 aprilie 2024. După încheierea votării și validarea rezultatelor, va avea loc afișarea rezultatelor finale, cu proiectele care urmează a fi implementate, în data de 16 aprilie. Mult succes!”, a mai transmis viceprimarul liberal al municipiului Târgu Mureș.
(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE