Anunț de mediu Mica publicitate
  • Publicitate
  • 0 comentarii
  • 210 Vizualizări

Anunț de mediu

   

    COTRACO ROM S.R.L., titular al proiectului „Modificare temă aprobată prin AC nr. 24/2023, Dezvoltarea activității la COTRACO ROM S.R.L. prin construire două hale de producție”, anunţă publicul interesat  asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Mureş, fără studiu de evaluare a impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Modificare temă aprobată prin AC nr. 24/2023, Dezvoltarea activității la COTRACO ROM S.R.L. prin construire două hale de producție”, propus a fi amplasat în comuna Sângeorgiu de Mureș, satul Sângeorgiu de Mureș, str. Petki David, nr. 69, județul Mureș.

   Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Mureş din Târgu-Mures, str. Podeni, nr. 10, în zilele de: luni între orele 9-15, marţi – vineri între orele 9-12, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmms.anpm.ro.

   Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 de zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a APM Mureş.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE