S-a încheiat a 16-a etapă din Liga a IV-a Elite Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 558 Vizualizări

S-a încheiat a 16-a etapă din Liga a IV-a Elite

Sâmbătă, 6 aprilie, s-a disputat etapa a 16-a din Liga a IV-a Elite, Seria I și II.
Astfel, în cadrul Seriei I, AS Gaz-Metan Daneș a învins AS Chimica Târnăveni cu scorul de 4-1 (2-1). Cele patru goluri ale echipei victorioase au fost marcate de Vasile Curticăpean (două goluri), Alexandru Potinteu și Rareș Hegbeli, în timp ce, singurul gol al echipei învinse a fost marcat de Radu Sturza.
CS Iernut a jucat împotriva formației ACS Buzasbesenyo Valea Izvoarelor, echipă care a fost învinsă de iernuțeni cu scorul de 10-0 (5-0), toate cele zece goluri ale acestora fiind marcate de următorii jucători: Ionel Samarghitan (două goluri), Rareș Șuteu (patru gluri), Kovacs Tihamer, Gabriel Mărginean, Florin Gutiu și Kocsis Hunor.


În cel de-al treilea meci al seriei, echipa ASF Pogăceaua a fost învinsă de ACS Mureșul Luduș cu scorul de 1-4 (0-2), Andrei Puscas fiind singurul care a marcat pentru aceștia. Pentru ludușeni au marcat Florin Socaci (două goluri), Mihai Nesan și Bogdan Pop.
Totodată, meciul dintre AS Câmpia Rîciu și ACS A&A Grup Târnăveni s-a încheiat cu scorul de 1-2 (1-1), victoria fiind adjudecată de echipa din Târnăveni, pentru care au marcat Cătălin Muntean și Szasz Ferencz.

Seria II
În cadrul seriei a II-a, ACS Sovata a învins ACS Viitorul Aluniș cu scorul de 4-1 (2-1). Cele patru goluri ale echipei din Aluniș au fost marcate de Petru Silion (două goluri), Janosi Zsolt și Sergiu Salaghie, iar singurul gol al echipei învinse a fost marcat de Florin Pop.
ACS Academica Transilvania Târgu Mureș a jucat împotriva formației CSO Sângeorgiu de Pădure, echipă care a fost învinsă de Academica cu scorul de 4-0 (2-0), toate cele patru goluri ale acestora fiind marcate de Darius Orban, Mochizuki Hide (două goluri), Darius Grama și Dan Velichea.


În cel de-al treilea meci al seriei, echipa ACS Sâncrai Nazna a fost învinsă de AFC ASA Târgu Mureș cu scorul de 2-4 (1-3). Cele două goluri ale echipei învinse au fost marcate de Ovidiu Covaciu și Pop Solovastru Adrian, iar celelalte 4 goluri ale echipei care și-a adjudecat victoria au fost marcate de Alexandru Oprea, Szilagyi Lorand, Birtalan Alpar și Bogdan Roi.
Totodată, meciul dintre ACS Atletic Târgu Mureș și ACS Mureșul Rușii-Munți s-a încheiat cu scorul de 3-1 (1-0), victoria fiind adjudecată de echipa ACS Atletic, cele trei goluri fiind marcate de Demeter Attila și Andrei Bordas (două goluri), pentru echipa învinsă marcând doar Răzvan Gabor.

Clasament Seria I

  1. ACS Mureșul Luduș – 37 puncte
  2. CS Iernut – 36 puncte
  3. ASF Pogăceaua – 25 puncte
  4. ACS A&A Grup Târnăveni – 25 puncte
  5. AS Câmpia Rîciu – 25 puncte
  6. AS Gaz-Metan Daneș – 22 puncte
  7. ACS Buzasbesenyo Valea Izvoarelor – 7 puncte
  8. CSM Sighișoara – 4 puncte
  9. AS Chimica Târnăveni – 4 puncte

Clasament Seria II

  1. AFC ASA Târgu Mureș – 34 puncte
  2. ACS Sâncrai Nazna – 34 puncte
  3. ACS Academica Transilvania Târgu Mureș – 29 puncte
  4. ACS Atletic Târgu Mureș – 29 puncte
  5. ACS Mureșul Rușii-Munți – 18 puncte
  6. ACS Sovata – 14 puncte
  7. ACS Viitorul Aluniș – 13 puncte
  8. CSO Sângeorgiu de Pădure – 11 puncte
  9. ACS Miercurea Nirajului – 4 puncte

Diana CĂRBUREAN
Sursa foto: Facebook/ ACS Mureșul Luduș

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE