Bărbat din Târgu Mureș, prins în flagrant pentru primire de mită. Pretindea că poate să obțină permise de conducere „la negru” Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 7888 Vizualizări

Bărbat din Târgu Mureș, prins în flagrant pentru primire de mită. Pretindea că poate să obțină permise de conducere „la negru”

Un bărbat din municipiul Târgu Mureș a fost prins, joi 11 aprilie, în flagrant, în timp ce primea mită pentru procurarea unui permis de conducere, fără prezentarea la probele pentru obținerea legală a acestuia.

Joi, 11 aprilie 2024, ofițeri de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Mureș, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș, au realizat prinderea în flagrant de trafic de influență a unui cetățean din municipiul Târgu Mureș, persoană fără calitate specială”, a transmis Serviciul Județean Anticorupție Mureș.

Potrivit polițiștilor, bărbatul în cauză a pretins și primit de la denunțător suma de 7.500 de lei în schimbul promisiunii obținerii permisului de conducere, fără a se mai prezenta la proba teoretică și practică. În urma acțiunii de flagrant, față de inculpat a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca pe parcursul zilei de vineri, 12 aprilie, acesta să fie prezentat judecătorului pentru drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Mureș cu propunere de arestare preventivă.

Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instanță spre judecare, situație care nu poate să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”, mai precizează autoritățile.

(L.P.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE