Reţea inteligentă de distribuţie gaze naturale dezvoltată într-o comună mureșeană Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1389 Vizualizări

Reţea inteligentă de distribuţie gaze naturale dezvoltată într-o comună mureșeană

Aleșii județeni sunt invitați să își exprime acordul joi, 25 aprilie, într-o ședință ordinară de lucru, în numele şi pe seama Judeţului Mureş, pentru realizarea de către Primăria Comunei Ibăneşti a investiției “Dezvoltare reţea inteligentă de distribuţie gaze naturale în comuna Ibăneşti, judeţul Mureş ”, în zona DJ 153C, pe teritoriul administrativ al comunei Ibăneşti.
Investiția este realizată în zona drumului judeţean DJ 153C Reghin – Lăpuşna – Ditrău, care aparţine domeniului public judeţean.
”Având în vedere că lucrările urmează să se realizeze în dreptul drumului județean DJ 153C, pe teritoriul administrativ al Comunei Ibăneşti, în considerarea prevederilor articolului 5, alineatul 10, din Legea nr. 51/2006, este necesar acordul autorității publice județene pentru un drept de trecere în favoarea Comunei Ibăneşti, pentru realizarea investiției “Dezvoltare reţea inteligentă de distribuţie gaze naturale în Comuna Ibăneşti, Judeţul Mureş”, pe toată durata existenţei acestei rețele. Acordul Consiliului Judeţean Mureș se emite cu condiţia ca toate lucrările de construire, să fie executate pe cheltuiala solicitantului și cu respectarea memoriului tehnic. Acordul proprietarului nu constituie act de autorizare a executării lucrărilor, beneficiarul având obligația de a obține toate avizele, acordurile și autorizațiile necesare, potrivit legii”, a precizat Péter Ferenc, președintele Consiliului Județean Mureș, în Referatul de aprobare aferent proiectului de hotărâre.
(Redacția / Foto: https://depositphotos.com/ro/home.html )

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE