BC Nova Vita se pregăteşte de derby-uri (update: reprogramare) Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 137 Vizualizări

BC Nova Vita se pregăteşte de derby-uri (update: reprogramare)

2-3_58.jpgUpdate: Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile programul  competiţional pentru acest week-end suferă următoarele modificări:
-Jocurile din etapa XX, Divizia A, feminin, programate să se desfăşoare în data de 4 februarie se amână. Jocurile din această etapă vor fi reprogramate în datele de 08.02.2012 sau 22.02.2012.
Sala Sporturilor din Târgu-Mureş va găzdui sîmbătă, 4 februarie, ora 19.30, partida din cadrul etapei cu numărul 20 a Diviziei A de baschet feminin dintre BC Nova Vita şi CSM Oradea. După disputarea a celor 19 etape, cele două formaţii se află pe poziţii diametral opuse. Echipa mureşeană se află pe podium, cu 15 victorii, în timp ce bihorencele au cunoscut doar de două ori victoria în acest sezon şi ocupă poziţia 14. Este adevărat că şi echipa lui Stacey Nolan ocupă poziţia a treia probabil provizoriu, până ce echipele ICIM Arad şi CSBT Alexandria, ambele cu câte doar trei înfrângeri, faţă de 4 ale mureşencelor îşi vor disputa restanţele. Ambele au de jucat cu covăsnencele de la BBALL 6 Sfântu Gheorghe, care nu a disputat niciun joc din retur, echipă a cărei soartă este incertă. În echipa gazdă va reveni sârboaica Bojana Vulic, care a absentat în meciul cu SCM Craiova, în urma accidentării suferite la Alba Iulia în etapa precedentă. Aceasta a fost suplinită însă cu brio de conaţionala sa, Dragana Gobeljic, care a reuşit 26 de puncte şi 11 recuperări. O evoluţie foare bună a reuşit o altă nou sosită în lotul Nova Vita, Catherine Scanlon, care a reuşit 20 de puncte, 7 recuperări şi 5 pase decisive. Transferurile şi integrarea rapidă a celor trei par a fi un mare câştig pentru echipa mureşeană şi fac ca americancele Graham şi Hicks să nu ducă tot greul jocurilor. Creşterea formei în cazul surorilor Cristina şi Alexandra Cutaş şi dorinţa de afirmare a Adinei Pop sau a tinerelor localnice, Bartha Borbala, Gal Emese sau Paraidi Tekla fac din echipa mureşeană o candidată îndreptăţită la un loc pe podium. În aceste condiţii, jocul de sâmbătă se prezintă unul uşor pentru echipa lui Stacey Nolan, în faţa unei echipe pe care a învins-o şi în tur cu 59-36. Pentru mureşence, greul abia începe. După încă un meci mai puţin dificil, cu Olimpia Braşov, săptămâna viitoare, pe teren propriu, Nova Vita va întâlni ICIM Arad, campioana en-titre, pe terenul acesteia. Lidera actuală, CSM Târgovişte urmează să vină la Târgu-Mureş în etapa 25, după care vor veni deplasările grele la Alexandria şi Satu Mare.
Partida cu CSM Oradea va fi condusă de arbitri Alin Dragoş (Baia Mare), Daniel Tarţa (Satu Mare), iar Comisar din partea FR Baschet a fost numit Bogdan Bădilă (Bucureşti).

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE