Premii scoase la bătaie de GBOB Semifinala Transilvania Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 46 Vizualizări

Premii scoase la bătaie de GBOB Semifinala Transilvania

foto_juriu_rares_totu

Mai sunt 2 zile până la Semifinala GBOB Transilvania – Mureș, ce se va desfășura în Jazz&Blues Club Târgu Mureș, în ziua de 10 septembrie, de la ora 20.00.

Pe lângă cele două locuri oferite la Finala Națională GBOB, premiile puse la bătaie sunt Premiul Retro Radio- un interviu și cântare unplugged în studio la Miercurea Ciuc, Premiul Benediktus Production – o cântare de club la Brașov, Premiul Balcony TV – o prezentare video (interviu și recital LIVE) la Cluj și Premiul Aby Stage Bar- o cântare de club la Râmnicu Vâlcea. Potrivit celor declarate de Richard Constantinidis, director național GBOB România​, se permite calificarea la finala națională pentru două formații de la fiecare etapă de concurs și încă mai sunt locuri disponibile pentru formațiile care doresc să participe. Trupele înscrise la această oră sunt 1st Attempt (Odorheiu Secuiesc), Escape (Târgu Mureș), FUNKorporation (Cluj-Napoca), GiS (Bistrița), Indie Folker (Cluj-Napoca), The Pinwheels (Târgu Mureș). Înscrierea este GRATUITĂ prin completarea unui formular pe pagina  http://www.gbob.com/battle-national.html/romania.

The Global Battle of the Bands este cea mai mare și cea mai apreciată competiție de muzică Live din lume, dedicată formațiilor de toate genurile muzicale, aflate în diverse etape de popularitate, organizată în 30 de țări, pe 5 continente.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE