COMUNCAT DE PRESA – ANAF Mica publicitate
  • Publicitate
  • 0 comentarii
  • 72 Vizualizări

COMUNCAT DE PRESA – ANAF

Potrivit prevederilor art. 53^1 alin. (4) din O.G. nr. 92/2003, privind Codul de procedură fiscală, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, unitatilor administrativ-teritoriale, le revine obligativitatea depunerii la organele fiscale ale ANAF a „Declaraţiei informative privind proprietăţile imobiliare deţinute de rezidenţi ai altor state membre ale Uniunii Europene pe teritoriul României”- formular 401.
Modelul si continutul Declaratiei – formular 401 este aprobat prin Ordinul comun al MFP si MDRAP nr.876/506/2015.
Declaratia se completeaza/valideaza cu ajutorul programelor de asistenta, care sunt puse la dispoziţie de către unităţile fiscale sau pot fi descărcate de pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, la adresa www.anaf.mfinante.gov.ro.
Declaratia se poate transmite organului fiscal prin mijloace electronice de transmitere la distanta se poate depune direct la registratura organului fiscal în a cărui evidenţă entitatea raportoare este înregistrată ca plătitor de impozite, taxe şi contribuţii ori se comunică prin poştă cu confirmare de primire.
Termenul de depunere este anual, până la data de 10 aprilie inclusiv a anului curent, pentru anul anterior. Prin exceptie, pentru anul 2014, termenul de depunere a declaraţiei 401 este data de 21 septembrie 2015.

Conducerea – AJFP Mure

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE