Victor Prodan a semnat pentru două proiecte mari care vor schimba viața locuitorilor din Ungheni Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1043 Vizualizări

Victor Prodan a semnat pentru două proiecte mari care vor schimba viața locuitorilor din Ungheni

Ministrul Adrian-Ioan Veșetea și primarul Ungheniului, Victor Prodan, au semnat ieri pe două proiecte extrem de importante pentru comunitatea mureșeană. Detalii au fost oferit de primarul Victor Prodan.

”Astăzi, 29 aprilie 2024, am avut plăcerea să discut cu domnul Adrian-Ioan Veștea, ministru al Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, câteva aspecte importante în ceea ce privește viziunea mea pentru viitorul orașului Ungheni și a localităților noastre aparținătoare. Întâlnirea noastră a fost cu atât mai importantă, cu cât astăzi pot să vă anunț oficial faptul că planurile de modernizare pentru orașul nostru, continuă, așa cum de altfel mi-am luat angajamentul în fața dumneavoastră! Două proiecte de o valoare însemnată, ce depășesc împreună suma de 3.465.000 de euro, cu o importanță extraordinară în dezvoltarea comunităților noastre, au fost semnate! Mai cu seamă este vorba despre contractele de finanțare pentru obiectivele de investiții de pe axa Anghel Saligny care vizează canalizarea menajeră și modernizarea a altor 25 de străzi, de pe raza unității administrativ-teritoriale Ungheni.

Următoarele două proiecte vor avea un impact extrem de pozitiv asupra bunei dezvoltări a tuturor localităților noastre:

1 – Canalizare menajeră în orașul Ungheni pe străzile: Rozelor, Magnoliei, Cosminului, Viitorului și tronsonul E60 – DE1067, în localitatea Vidrasău pe străzile: Martirilor, Busuiocului, Înfrățirii, în localitatea Morești pe străzile: Panseluțelor, Crinului, Delniței, CAP-ului, județul Mureș – în valoare de 5.074.482,27 lei;  

2 – Modernizarea unor străzi din orașul Ungheni: străzile Baladei, Nirajului, Liliacului, Plopilor, Gospodarilor, Cinceu, Bradului segment 2, Crinului, Cosminului, Stadionului Segment 2, 3, 4 – din orașul Ungheni, strada Martirilor – din localitatea Vidrasău, străzile Crinului, Panseluțelor, Grui, Strâmtă, Plaiului, Romaniței – din localitatea Morești, străzile Cimitirului, Finlandia – din localitatea Cerghizel, străzile Izvorului, Câmpului – din localitatea Recea, străzile Văii, Dosului – prelungire, Cornișu Mic – din localitatea Cerghid, orașul Ungheni, județul Mureș – în valoare de 12.254.166,10 lei.

Practic, după realizarea acestor investiții și a proiectelor pe care le-am demarat deja în aceste momente, orașul Ungheni nu va mai avea nici o stradă neasfaltată!”, a declarat primarul orașului Ungheni, Victor Prodan.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari





Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE