VIDEO: 700 de locuri de muncă, la Târgul de Cariere Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 214 Vizualizări

VIDEO: 700 de locuri de muncă, la Târgul de Cariere

135 de companii şi organizaţii din domenii diverse de activitate participă miercuri, 6 aprilie, între orele 10.00 – 17.00, la cea de-a zecea ediţie a Târgului de Cariere, eveniment organizat în incinta Teatrului Naţional din Târgu-Mureş.

Oportunităţi diverse

Cu ocazia Târgului de Cariere, candidații au posibilitatea de a interacționa direct cu recrutorii pentru a afla care sunt oportunitățile disponibile de pe piața forței de muncă și pentru a aplica la joburile, internshipurile sau programele de voluntariat disponibile. „Suntem la o nouă ediţie a Târgului de Cariere, aici la Teatrul Naţional, am venit cu o gamă foarte diversificată de oportunităţi de carieră, companiile şi instituţiile prezente la acest eveniment fiind din domenii extrem de diferite, de la IT sau software, la auto şi automotive, finanţe-bănci, construcţii, imobiliare, industria ospitalieră, etc. Oportunităţile de angajare oferite sunt în număr de aproximativ 700 şi mă refer atât la locuri de muncă, cu normă întreagă, cât şi internshipuri în ţară sau în străinătate, stagii de practică, programe de voluntariat, dar şi oportunităţi de joburi part-time”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, Louisa Olar, manager de proiect.

Centru de Carieră

În cadrul târgului, organizatorii au amenajat şi un Centru de Carieră, unde experţi în domeniul resurselor umane oferă, gratuit, consiliere de specialitate celor interesaţi. „În afara companiilor şi organizaţiilor, la Târgul de Cariere este pregătit şi un Centru de Carieră care vine cu consiliere gratuită pentru participanţi, pentru târgumureşenii care sunt la început de drum, nu au experienţa necesară, şi încă au nevoie de informaţii privind elaborarea CV-ului, a scrisorii de intenţie, dar şi ponturi despre cum să se pregătească şi să se prezinte la interviuri”, a subliniat Louisa Olar.

Branduri de renume

Printre brandurile prezente la Târgul de Cariere de la Teatrul Naţional amintim IRUM, Maviprod, TIAB, Lugera, Kastamonu România, Hirschmann Automotive, iSDC, KFC, Stefanini, Accenture, MSG Systems, Lidl, CIE Matricon, CRH, Bosch, CamelWeb, Pitech Plus, BG Soft, Romcab, Auchan România, AIESEC, Arabesque, Generali Asigurări, Apollo Wellness Club, McDonalds, Sta Travel, CSI, Total Stay Group, Adecco, GAP şi Eastmen.

[zizigallery id=1945]

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE